Alea

Създаване на италианския бранд за мебели Alea

Компания Alea, основана през 1972 година в Италия, поддържа семейно оперирана структура с няколко отдела, събрани в един основен офис в Сароне ди Канева, Порденоне.

Това е един от най-важните европейски индустриални райони, което позволява компанията да реагира бързо на промени в изискванията на международните мебелни пазари. Продуктите на Alea са изцяло произведени в Италия, като ключовата локация дава възможност всички производствени нужди (материали и организация на работа) да бъдат бързо задоволени и да се отговори в най-кратки срокове и на най-сложните поръчки от клиенти.

Основната мисия на бранд Alea е да предоставя красиви, но същевременно комфортни решения за офис цели, които да карат служителите да се чувстват добре и съответно да стимулират работния процес. Затова Alea предлага голяма гама продукти, сред които има стандартни и персонализирани варианти. 

Основен принцип в работата на компанията е устойчиво производство, с внимание към околната среда и здравето на хората. От Alea влагат усилия в насока екологични производствени процеси, използване на рециклируеми материали и устойчиви крайни продукти. Това включва и крайния етап при опаковане на продукта за транспорт, при който се използва единствено опаковка от рециклиран картон без полистирен.

Днес компанията присъства в над 90 страни по цял свят, разполага със собствен офис за Северна Америка в Маями и собствени шоурумове в Италия, Париж и Лондон.

Какви мебели на италианския бранд Alea може да откриете на Arreda Casa

На Arreda Casa може да откриете цялата продуктова гама на бранд Alea, подходящи за офис и обществени цели – образователни центрове или споделени офис пространства, както и за корпоративни и частни офис помещения.

Продуктите на бранда са подходящи както за работни станции и рецепции, така и за мениджърски офис зони. Те са създадени с внимание до най-малкия детайл – от дизайна до материалите и крайния вид на продукта.

Може да откриете цялостно офис обзавеждане от Alea  – различни маси за срещи, малки и ниски маси и бар маси.

Брандът предлага и голямо разнообразие от бюра – мениджърски бюра, работни бюра и бюра с регулируема височина, които се радват на голяма популярност в последни години поради доказания здравословен ефект при употребата им.

Сред техните иновативни продукти, които целят да раздвижат едно пространство, да отговорят на бизнес нуждите и да създадат уникална и стимулираща среда, може да откриете и телефонни кабинки, мебели за съхранение както и малки офис аксесоари.

Разгледайте продуктите от бранд Alea на сайта на Arreda Casa, поръчайте бързо и лесно и създайте мечтания изискан интериор, който да вдъхновява вас, вашите служители и посетители!

Show sidebar

Alea Archimede

Още

Alea Novanta

Още

Alea Remo

Още

Alea Q18

Още

Alea Titano

Още

Alea Dedalo

Още

Alea Lato

Още

Alea Archimede

Още

Alea Icaro

Още

Alea Blade X

Още

Alea Romolo

Още

Alea Blade X

Още