Calia Italia

Мебели Calia Italia от Arreda Casa

История на бранда Calia Italia

Либорио Винченцо Калия е роден през 1926 г. Той е съвсем малък, когато за първи път посещава занаятчийска работилница. Там се учи на дърводелство и започва да създава различни фигури от дърво. Някои от тях се превръщат в полезни инструменти за ежедневието, а други в произведения на изкуството, служещи за украса на домовете. 

Когато е само на 18 години той решава да започне собствен бизнес. През 1965 г. подхваща начинание, което завършва с проектиране и създаване на мебел, променяща всички досегашни представи за удобство – меката мебел. 

От този момент нататък в Матера започва производство на дивани с неповторимо качество и дизайн. С постоянен стремеж и желание за развитие компанията се налага като световен лидер в производството на мека мебел. Великолепните продукти на Calia Italia достигат до над 80 държави по света.

Благодарение на своите усилия и с помощта на 1500 квалифицирани служители,  Calia Italia е в състояние да произвежда над 50 нови модела годишно. Диваните  се изработват с над 40 вида дамаски – както от кожа, така и от текстил. Цветовата гама се простира до над 400 различни варианта. 

С прозрачност, гъвкавост, надеждност и солидарност към нуждите на хората, от Calia Italia непрестанно внасят иновации, за да направят достъпен комфорта навсякъде по света.Истинското богатство от таланти, специализирани в отделните дейности, прави процеса на производство качествен и неповторим. 

През 2005 г. е създаден най-големият склад в Европа, конструиран в Швейцария и притежаващ огромен капацитет за складиране на огромното разнообразие от продукти на бранда.  

Какви мебели на бранда Calia Italia може да закупите от Arreda Casa

Arreda Casa предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на италианския бранд Calia Italia. Сред тях са:

Дивани Calia Italia

Диваните на италианската марка Calia Italia са олицетворение на оптимален баланс между вкус и функционалност, елегантност, модерна визия и дизайн. Без значение дали ще се доверите на кожа или текстил за дамаска, диваните на Calia Italia притежават изящество и прецизност във всеки детайл. Разнообразието от стилни канапета и модулни дивани прави избора максимално лесен и ефективен. 

Модерни модулни дивани Calia Italia 

Колекцията от модулни дивани на бранда Calia Italia се предлага в голямо разнообразие от цветове и различни видове дамаски. Без значение в какъв стил е обзаведен домът ви, модулните дивани ще се впишат идеално и практично в неговата атмосфера. Секционните канапета от Calia Italia създават не само още места за сядане, но и неповторим комфорт за моментите, споделени с близки и приятели. 

Кресла Calia Italia

Креслата са идеалното допълнение към интериора в на всеки дом. Доверявайки се на креслата на Calia Italia, вие си гарантирате неповторимо качество на изработка и внимание към всеки детайл. Без значение дали ще изберете нежното докосване на кожа, или мекотата на текстил, вашето канапе от Calia Italia ще ви донесе неповторим комфорт и усещане за наситеност на сетивата. 

Show sidebar

Calia Italia Dafne

Още

Calia Italia Quadra

Още

Calia Italia Sfera

Още

Calia Italia Sole

Още

Calia Italia Alfa

Още

Calia Italia Annie

Още

Calia Italia Beta

Още

Calia Italia cal 1004 Jacob

Още

Calia Italia cal 1160 Norman

Още

Calia Italia cal 1000 Deliziante

Още

Calia Italia cal 1014 Belle Epoque

Още

Calia Italia cal 1018 Coco

Още