Showing 1–12 of 46 results

Мебели Calia Italia от Arreda Casa

Calia Italia, създадена през 1965 година в Матера, е компания с дългогодишни традиции в производството на мека мебел. Историята на марката започва с нейния основател Либорио Винченцо Калия майстор дърводелец, който започва да проектира и изработва дивани. И до днес фирмата произвежда италиански мебели като дивани и столове от кожа и плат. Обзавеждане Calia Italia което ще намерите в Arreda Casa е известно с изключителната си изработка, грижа за детайлите, внимание към дизайна и безпогрешен комфорт. Под строгото ръководство на Саверио Калия и търговската стратегия на Джузепе Калия, компанията е в състояние да представя повече от 50 нови модела годишно, с широк избор на тапицерия от кожа и плат. В Arreda Casa се предлага богата колекция от различни артикули, които са налични в разнородни цветове. Изберете качествено обзавеждане произведено в Италия, като се доверите на марката.


Модулни дивани Calia Italia

Под бранда на фирмата ще открите цяла колекция посветена на модулните дивани. Този вид мебели могат да се интерпретират като динамични елементи, които се адаптират, развиват и променят заедно с обстановката на стаята. Поставянето на модулен диван придава свеж вид на всяка среда, от която е част. Тези напълно персонализиращи се меки мебели могат да се сглобяват по различни начини. Те са идеалният избор за тези, които обичат свободно да организират домашните си жилищни пространства, що се отнася до формите и цветовете. Тези модулни дивани са създадени изцяло от екологични, безопасни и издръжливи материали, включително:
  • Естествена кожа;
  • Луксозен текстил;
  • Естествени пера;
  • Полиуретанова пяна:
  • Здраво дърво;
  • Метал.
Ето защо те изглеждат стилно и впечатляващо и са толкова надеждни, издръжливи и практични.

Класически дизайн от Calia Italia

Колекцията от мебели включва най-доброто обзавеждане за помещения в класически дизайн. Calia Italia е известна по целия свят с ретро мебелировка, която може да предложи изключително комфортно изживяване. Мебелите с класически дизайн са известни със своя изискан стил и елегантни форми. В същото време те са функционални и удобни. Дизайнерските модели са родени от обединението на светове, стимули и вдъхновения от различно естество. Обзавеждането в клсаичски стил се адаптира към различни стилове на живот. То Ви позволява да превърнете обикновената стая в необикновено помещение, където цялото семейство може да се отпусне. Резултатът е уникално, комфортно изживяване. Стаите в ретро стил са най-новата модна тенденция при избора на обзавеждане и компанията не изостава в това отношение.

Кресла Calia Italia

Колекцията включва богат набор от кресла с най-съвременен дизайн, които са изключително удобни. Фотьойлите са съставени от висока облегалка, подлакътници, тапицерия от естествена кожа или висококачествен текстил и стилни дървени крака. Гамата включва селекция от мека мебел, която да пасне идеално на всеки хол. Дизайнът на креслата е вдъхновен от столовете за четене, за да гарантират постигане на оптимален комфорт за седящия. При производството на всички фотьойли се влагат само най-качествените дървени, кожени и текстилни материали. Формата и размерите на различните модели ги правят удачен избор за дом, хотел, офис и всяка друга изискана обстановка. Arreda Casa предлага стилни и модерни италиански кресла Calia Italia на всички, които искат да съчетаят луксозната визия с удобството.