Showing 1–12 of 22 results

Мебели Camelgroup от Arreda Casa

Италианската компания произвежда и разпространява луксозни мебели за всеки дом от 1983 година до сега. Марката е добре позната в световен мащаб, а сега имате възможност да закупите нейните продукти от Arreda Casa. Мебели Camelgroup са с винаги уникален дизайн и привлекателни форми. Италианското обзавеждане се проектира и произвежда в съответствие с различните вкусове и предпочитания на съвременния потребител. Camelgroup е производител на мебелни комплекти за спални, трапезарии и всекидневни в класически и модерен стил. Сред предложенията ще откриете луксозни спални комплекти, изискано обзавеждане за хол, както и функционално оборудване за трапезария. Мебелите са красиво изработени от висококвалифицирани техници, което им придава съвременен облик. Те притежават най-великолепния външен вид и качество, което се харесва на клиентите.


Дивани Camelgroup

Не е тайна защо хората предпочитат дивани Camelgroup. Това не е цената или надеждността, а самото доверието и качество, което клиентите намират в италианската мека мебел. За тези, който се стремят към ослепителн интериор на хола и всекиднвната има дивани в класически стил. Те съчетават лукса и комфорта. Ослепително красива тапицерия и елегантни форми са характерни за тези дивани, които са изцяло проектиран и произведен в Италия. Техни характеристики са:
  • Подлакътници;
  • Удобно място за сядане;
  • Елегантни и изискани цветове;
  • Мек възглавници;
  • Тапицерия с красиви орнаменти;
  • Възможни опции са сгъваем механизъм.
Красота не е за сметка на удобството и функционалността. Диваните са толкова удобни, колкото и са красиви на външен вид. С правилна поддръжка на облицовката, тя ще издържи години наред , благодарение на своята здравина и качество.

Обзавеждане за спалня от Camelgroup

Марката представя най-доброто луксозно, дизайнерско обзавеждане за спалня. Мебелите са истинско произведения на изкуството, създадени от водещи европейски и международни дизайнери и ръчно изработени от майстори в Италия. Изберете измежду дизайнерски легла в модерен, преходен и традиционен стил. Те задават темпото на международната дизайнерска общност. Мебелировката за спалня се отличават със смели съвременни линии. Всички предлагани легла се отличават с най-висококачествени материали и са тапицирани с плат или кожа. Моделите са разнообразни. Останалата част от обзавеждането за спалня комбинира авангардни форми с историческо влияние от барок до арт нуво. Класически и традиционни дизайнерски италиански легла черпят вдъхновения от интериора на 17 и 18 век. Всяка спалня е в поразителна комбинация от цветове.

Дневна от Camelgroup

Обзавеждането на дневна с мебели от Camelgroup е правилно решения за изксиания и стилен дом. Това е така, защото мебелировката е лесна за употреба, притежава качество и привлекателност. Италианските дизайнери на фирмата проектират цялостни комплекти за хол и дневна, така че да не избирате и търсите всичко поотделно. Вземете цялостно обзавеждане с всичко необходимо. Готовите интериорни решения включват столове, маси, диван, секция, огледала, шкафове и други, в зависимост от избраната конфигурация. За тяхното изработване се използват естествени материали, за дълготрайна здравина и употреба. Направете Вашия хол в наистина красиво и изтънчено място, което е в крак с развиващите се перспективи и минимализъм. Дневна в класически и модерен стил ще намерите в сайта на Arreda Casa или на място в магазина. Ако имате въпроси, с радост ще Ви отговорим на тях.