Colombini casa

Мебели Colombini в Arreda Casa

Създаване на бранда Colombini 

През 1965 г. Иво, Елио и Джузепе Коломбини създават малка дърводелска работилница в Сан Марино. В нея постепенно започва работа цялото семейство. С изключителна страст и упоритост те бързо разрастват своята компания, предлагайки все по-голяма и разнообразна гама от продукти. Това е пътят, по който Colombini достига днешните си мащаби. 

Стремежът и старанието на Colombini да бъде първата италианска компания, успешно създаваща симбиоза между дизайн, технологии и иновации, ѝ отреждат лидерска позиция в бранша. Компанията непрекъснато инвестира в разрастване на дистрибуторската си мрежа, за да направи услугите си все по-достъпни за нуждите на своите клиенти.

Какви мебели на италианския бранд Colombini може да откриете в Arreda Casa

Брандът Colombini е изключително щедър що се отнася до разнообразието на продукти в своите колекции. В Arreda Casa ще откриете модели от всичко, което Ви е необходимо, за да внесете в дома си изтънченост и цветна красота. Италианското качество на бранда Colombini е гаранция за Вашия перфектен избор. 

Кухни

Colombini е основният бранд за кухни, предлагани от Arreda Casa. Сред моделите, които ще ви спечелят със своето разнообразие на функции, вариации на модули, цветове и материали, са Essenza, Isla, Linea, Lungomare и още много стилни модерни кухни. 

Детски стаи

Arreda Casa предлага впечатляваща колекция от модели за обзавеждане на детска стая с марката Colombini. Комбинация от функционалност, разнообразни модули, свежи цветове и висококачествени материали, модели като Colombini Casa Baby Golf за най-малките и Colombini Casa Bunk bads Golf за по-порасналите са идеалното решение за модерна и стилна детска стая.

Корпусна мебел за дневна, антре или спалня

В Arreda Casa ще откриете луксозните висококачествени гардероби, етажерки, нощни шкафчета и тоалетки на Colombini, на чиито чар и стилна визия трудно ще устоите. В допълнение, на вашето внимание предлагаме и модерни осветителни тела, огледала и закачалки – задължителен акцент за постигане на уникална визия на помещенията, които ще декорирате с тях. И не на последно място, модулните системи за дневна на Colombini в лицето на модели Golf, Vitality, Volo и други шедьоври на корпусната мебел, също са част от артикулите на утвърдения италиански бранд, които ще намерите при нас. 

Дивани с функция сън

Предложенията на Colombini дават възможност да съчетаете изисканост и стил, и да имате функциите, които са Ви необходими. Разтегателните дивани са идеално решение за това. Може да изберете сред многобройни варианти с различни цветове и дамаски, които да отговарят на стила ви и да внесат неповторимост във вашия дом.

Модулни дивани и кресла

Разнообразието от модулни дивани и кресла, предлагани от Colombini, ще задоволи и най-изтънчените изисквания. Кожа или текстил, подходящ за ъгъл или стандартен, вашият диван ще има уникална визия. Създайте уют в дома си, като се доверите на италианското качество на модулните дивани и канапета в модерен и класически стил от Arreda Casa. 

Аксесоари 

Arreda Casa предлага разнообразие от аксесоари от Colombini, които са идеалното стилно допълнение към интериора на дома Ви. С тях ще постигнете неповторим стил и визия. Качествените изискани аксесоари от Colombini ще допълнят и разнообразят дома Ви, и ще създадат усещане за уют и топлина с щипка блясък. 

Декоративни възглавници

Изберете различни по цвят и стил декоративни възглавници. Те ще привличат вниманието към Вашата мека мебел и ще осигурят още по-голям комфорт и удобство. Създайте перфектното кътче за почивка и отмора с меките възглавнички от Colombini.

Килими

Предложенията на Arreda Casa за качествени уникални килими ще направят интериора в дома Ви още по-пълен и завършен. Насладете се на мекия допир на килимите от Colombini и осигурете комфорт, и топлина, на цялото семейство. Доверете се на безкомпромисното италианско качество и изберете подходящия за интериора Ви килим. 

Стойка за списания 

Стойките за списания, вестници и книги са изискан начин да придадете стил на интериора у дома. Тези аксесоари винаги се вписват по красив начин, както в модерно обзаведеното жилище, така и в класическите интериори, и помагат за създаване на усещане за уют и подреденост. 

Show sidebar

Colombini Casa Arcadia 01

Още

Colombini Casa Arcadia 01

Още

Colombini Casa Arcadia 01

Още

Colombini Casa Arcadia 02

Още

Colombini Casa Arcadia 02

Още

Colombini Casa Arcadia 02

Още

Colombini Casa Arcadia 03

Още

Colombini Casa Arcadia 03

Още

Colombini Casa Arcadia 03

Още

Colombini Casa Arcadia 04

Още

Colombini Casa Arcadia 04

Още

Colombini Casa Arcadia 04

Още