Showing 1–12 of 57 results

Мебели Colombini в Arreda Casa

Ние от Arreda Casa с гордост Ви представяме обзавеждане от световно известната марка Colombini Casa. Нашата цел е да украсим Вашия дом в истинско италианско качество и стил. Марката предлага страхотна мебелировка за големи и малки стаи. Чрез нея, Ареда може да предложи цялостно, безпроблемно решение за всички нужди на Вашия интериорен проект. Ние извършваме всичко от прецизното планиране и подбор до инсталирането на италианските мебели в дома Ви. Участието на екип техници и производствени експерти гарантира, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти за качество, определени от сертифицираната система за управление ISO 9001: 2008. Това е превъзходна международна марка в мебелното производството, която се радва на международно признание за стил, качество и гъвкавост.

Детски стаи в класически стил

Детска стая Arcadia 3 в класически стил – Colombini Casa


Детски стаи Colombini Casa

Място, където цветът, креативността и персонализирането са задължителни. Италиански мебели Colombini предлагат индивидуалност, рационално оформление на пространствата плюс много възможности за персонализиране. Практичността, съчетана с креативност, прави всяка стая уникална. Обзавеждането за детска стая се предлага както в пъстри и шарени цветове, така и в по-класически нюанси като бяло или сиво. Тези италиански мебели предлагат всичко необходимо, за да създадете мечтаната детска стая! Композициите на спалните за подрастващи и тийнейджъри включват много важни аксесоари:
  • Едно или повече легла, в зависимост от това колко деца имате;
  • Нощни шкафчета;
  • Просторни гардероби с достатъчно чекмеджета;
  • Библиотеките за съхранява на всички книги и тетрадки;
  • Бюра.

Луксозно обзавеждане за спалня Colombini

Това, което предлагаме е класическо и модерно обзавеждане за спалня. Открийте голямо разнообразие от луксозни, дизайнерски италиански мебели за спалня. Превърнете спалнята си в романтично място или стилно помещение за отдих и сън. Изберете луксозно обзавеждане в модерен стил и качество, направено в Италия. Това, което предлагаме е широка гама от двойни легла с красива тапицерия. Различните цветове и стилове са комбинирани, за да задоволят нуждите на всички наши клиенти. Но не само това, можете също да намерите скринове, нощни шкафчета и гардероби, с които да обзаведете Вашата спалня с модерен стил и богат дизайн, произведени в Италия.

Мебели за дневна Colombini

Ако сте любител на дизайна и лукса, ако сте човек, който не се задоволява с малко, ако искате най-доброто за Вас и Вашите гости, значи сте на правилното място! Италиански мебели Colombini предлагат решения за цялостно обзавеждане на дневна. Изработени в Италия мебели за всекидневна с модерен дизайн: маси, дивани, фотьойли и шкафове за книги. Превърнете своя хол в уютно и комфортно място в което да почивате, да се забавлявате и да посрещате своите гости. Обзаведете хола по уникален и оригинален начин, който в най-голяма степен Ви позволява да изразите себе си.

Италиански кухни Colombini

Гамата от модулни италиански кухни се състои от различни модели, всеки от които се предлага в редица различни материали и цветове. В резултат на това се постига богат избор от естествени и композитни материали цветове и текстури за безкрайни, уникални комбинации. Изберете обзавеждане за кухня, конфигурирано в модерен или класически стил. Конфигурациите включват всичко необходимо като маси, столовем, плотове, шкафове, рафтове и други. Тези модулни кухни позволяват да бъдат изработени според размерите и формата на конкретното помещение и Вашите лични предпочитания и изисквания.