Италиански мебели COMPAR

COMPAR работи активно от 1984 година до сега като създава гама от продукти за всяка стая от домакинството и общите пространства. Компанията за италиански мебели притежава свой характерен стил и собствен дизайн. Обзавеждането, което произвеждат е с висока надеждност и качество, гарантирани от сертификат ISO 9001. Това са продукти, изцяло „Произведени в Италия“. Специфичният фокус на марката е върху изграждането на италиански мебели със собствена идентичност.

Това условие е от първостепенно значение за успеха на европейския и международния пазар. Идентичността се уповава на избора на устойчиви материали и майсторска изработка, за постигане на луксозен и модерен вид.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.


Обзавеждането същевременно предлага мост между опита и новите производствени технологии. Италиански мебели COMPAR са в крак с популярните тенденции в стила и дизайна.

Трапезни маси и столове


COMPAR произвежда и предлага множество италиански трапезни маси. Луксозните модели ще красят Вашата трапезария и ще ѝ придават модерен облик. Те притежават изтънчени линии и фин завършек. Масите изпъкват с красота, но предлагат и голяма функционалност. В колекцията от трапезно обзавеждане ще откриете кръгли, правоъгълни и трапезни маси елипса. Сред тях ще намерите варианти със стъклен плот, които са не разтегателни, и разтегателни маси с плот от масив.

Трапезарията не може без подходящи мебели за сядане. Към масите се предлага чудесна гама от трапезни столове. Те са е модерен стил, изработени от дърво и тапицирани с текстил и кожа. Трапезни столове COMPAR отговарят на дизайна на всеки интериор, защото са налични в разноцветни варианти. Седалката и облегалката могат да бъдат облечени в тапицерия с всевъзможни цветове.

Закачалки за дрехи


Входът на дома води към общото пространство, наречено коридор или антре. Обзавеждането на антрето е от първостепенно значение. Това е първото помещение което посреща Вас и Вашите гости. COMPAR предлага обзавеждане за антре, за да бъде общото пространство изискано и функционално. Независимо от размерите му, компанията има налични необходимите аксесоари, с което да го направите приветливо.

Първото което търсите, влизайки е къде да закачите дрехата или чантата си. COMPAR предлага модерни закачалки за дрехи. Те са свободно стоящи и може да ги преместите във всеки един момент, поставяйки ги на най-подходящото и удобно място. Италианските закачалки за дрехи се изработват в различен цвят. Те са конструирани от здрави материали и гарантират издръжливост и дълга употреба.

Стойки за чадъри


Вашето обзавеждане за антре може да допълните с дизайнерска поставка за чадъри. Те са облицовани с кожа и перфектно се комбинират цветово със закачалките за дрехи. Една модерна поставка за чадър заема почти незабележимо място, но е много практична.

Този аксесоар често се пренебрегва, но той е много полезен. На първо място знаете къде точно се намира чадъра, когато Ви потрябва. Винаги е под ръка и няма да губите време да го търсите ако бързате. Мокрият чадърът може да бъде поставен в стойката, която сте сложили до врата, за да не намокрите целия коридор.

Италиански мебели COMPAR от Arreda Casa


Ние предлагаме италиански мебели COMPAR, с който да изградите домашен интериор, който има собствена идентичност. Това обзавеждане е насочено главно към продукти, подобряващи и улесняващи ежедневието Ви. Луксът и модерната визия са в основата на цялата гама.

В продължение на много години компанията поддържа своето качество, като подобрява ефективността на работната система, чрез по-добър качествен контрол. Резултатът е голямото задоволство на крайните потребители. Arreda Casa е вносител и разпространител на продуктовата гама мебели от Итали.