Showing all 6 results

Италиански мебели DALL’AGNESE

DALL’AGNESE може да се похвали със значителната си история в мебелния сектор. Компанията е основана през 1984 година и от тогава играе активна роля на пазара. Тя въвежда нови, висококачествени италиански мебели, които са в съответствие с тенденциите на времето. Бизнес целите на фирмата остават непроменени през годините. Компанията създава своите мебели, без намеса на външни фирми. Производственият процес е изцяло самостоятелен от суровините, до готовите продукти.


Фирмата за италиански мебели съществуват повече от 70 години. През всички тези години производството на компанията се отличава с качество, дизайн и съгласуваност. Фирмата винаги се приспособява към различни нужди на домакинството, съобразявайки се с най-новите модели и непрекъснатото развитие на мебелните стилове. Тя защитава етикета „Произведено в Италия“ и задоволява нуждите на клиенти по цял свят.

Модерно обзавеждане Dall’Agnese


Основният ангажимент на DALL’AGNESE е да гарантира, че клиентът получава богат избор на италиански мебели за дневна и спалня. В това число и включително широка гама от аксесоари. Компанията гарантира на всички хора, които обичат мебелите, произведени в Италия, качество и експертна изработка. Тяхното модерно обзавеждане ще плени всеки, който се докосне до него.

Качеството е изцяло гарантирано, благодарение на експертния опит на работниците и технологията на производствените съоръжения. Институтът за защита на италианските продукти връчва сертифика за 100% „Произведено в Италия“. Това удостоверява, че обзавеждането е изцяло произведено в държавата от естествени, първокачествени материали, спрямо изключителни технически чертежи и дизайн. Компанията работи при спазване на действащите разпоредби, прилагайки принципите на системата за качество в съответствие със стандартите на ISO 9001: 2015.

Модулно обзавеждане за дневна


Ако търсите правилната идея за Вашата всекидневна, разгледайте линията от модулно обзавеждане DALL’AGNESE. Тези холни секции са решението, което търсите. Самостоятелните и окачени модули се предлагат в различни размери, за да се поберат във всяка стая, голяма или малка. Вземете модулна система, защото тя Ви позволява да обзаведете хола по свой, собствен начин. Тя може да бъде идеално интегрирана спрямо наличното пространство в помещението. С изборът на модулна система за дневна получавате необходимите мебели, отговарящи на всичките Ви нужди.

Възможност за безкрайни комбинации! Модулите на системата могат да бъдат разместени и подредени по различни начини. Комплектите включват шкафове, лавици, стойка за телевизор, скринове и други. Италианско модулно обзавеждане за дневна се произвежда в различни размери. Хоризонталните и вертикални модули на системата предлагат безкрайни възможности за комбиниране помежду им. Тези комплекти са за Вас, ако желаете модерни италиански мебели за хол.

Луксозни спални DALL’AGNESE


Леглото със сигурност е фокусът на една спалня. DALL’AGNESE посвещава специални грижи на тази област, като взема предвид най-актуалните тенденции в дизайна и начин на живот. Компанията произвежда луксозни спални с дървени и позлатени рамки и табли. Тапицерията включва употреба на всевъзможни кожени и текстилни материали. Гамата от продукти се състои от спални в модерен и класически стил.

Всички легла са лесни за инсталиране. Те ще се харесат на тези, за които комфортът и функционалността са основни аспекти на съня. Луксозни спални DALL’AGNESE пасват страхотно в интериор с класическо и модерно обзавеждане. Изберете желания от Вас модел и ще получите едно истинско творение на изкуството, изработено от опитни мебелисти в Италия.