Diemme

История на италианския бранд за мебели Diemme

Брандът Diemme стартира своята дейност през 1995-та година, в резултат на едно десетгодишно приятелство, прераснало в професионално партньорство.

Diemme е бранд, който еволюира постоянно, благодарение на енергията и отдадеността на своите създатели. След две десетилетия съвместна работа те не спират да влагат любов и внимание в бизнеса, насочен към изработка на качествени и елегантни мебели.

Стартирали със създаване на офис столове, скоро след това Diemme разширяват каталога си с различни решения за сядане, подходящи най-вече за бизнес и учебни цели. Тяхната основна мисия е да създадат комфортни системи за сядане, които се вписват във всяка среда.

Diemme участва на различни изложения и продуктите бързо печелят известност. Това води до иницииране на съвместна дейност с различни архитекти и дизайнери. Така брандът разширява своята гама продукти от столове и добавя към тях дивани, кресла и пуфове.

Силата на Diemme се крие в неразривната връзка с мястото, в което е създадена фирмата и където оперира до ден днешен, с местните доверени партньори и с хората, които винаги са я подкрепяли. Благодарение на тази здрава основа, тя се разраства, поема вълнуващи проекти и открива нови пазари за своите продукти.

Какви мебели на италианския бранд Diemme може да откриете на Arreda Casa

В Arreda Casa може да откриете богата гама продукти на Diemme – работни столове, мениджърски столове, бар столове, посетителски столове, различни маси, включително и бар маси, пуфове и системи за сядане, които да вдъхнат живот на бизнес или обществени пространства.

Трите основни колекции на бранда са създадени за:

  • Офиси – включва малки и ниски маси, работни столове, посетителски столове, мениджърски столове;
  • За бизнеси, като са особено подходящи за хотели и барове – включва малки и ниски маси, столове, бар столове;
  • За други места за обществени дейности като университети, кабинети, чакални и други – включва малки и ниски маси, посетителски столове, кресла и пуфове.

От Diemme осъзнават, че качеството на заобикалящото пространство влияе на всичко – от здравето до резултатите в работата, от креативността до колаборацията. Затова техният стремеж е да ви помогнат да се освободите от предварително дефинирани структури, които затрудняват общуването между хората. Вместо това брандът залага на гъвкави и отворени работни пространства, подпомагащи и дори насърчаващи спокойното общуване и взаимодействие с другите.

Различните по функция столове, пуфове и системи на Diemme, със своите елегантни форми и красиви цветове, се комбинират, за да създадат уникално и модерно работно пространство, което да носи радост и удовлетворение от прекараното в него време.

Разгледайте всички продукти от бранд Diemme, които сме селектирали за вас, и създайте мечтания бизнес интериор!

Show sidebar

Diemme Circuit

Още

Diemme BREAD TABLE

Още

Diemme Margarita

Още

Diemme XL XS

Още

Diemme CHAT

Още

Diemme CLOP COMMUNITY

Още

Diemme MISS

Още

Diemme EON

Още

Diemme Skin Bianca

Още

Diemme Skin Nera

Още

Diemme lead

Още

Diemme goal

Още