Franco Ferri

Създаване на италианския бранд за мебели Franco Ferri

Италианският бранд за мебели Franco Ferri е основан през 1956-та година от Роко Фери, а днес неговото наследство е поето от децата му.

В основата на компанията стоят страстта към майсторството, дизайна и погледа към нови вълнуващи бъдещи цели.

Философията на бранд Franco Ferri е да се използват и развиват ръчните техники на изработка, но в съчетание с последните технологии и материали в индустрията.

Индустриалната модернизация на компанията включва мащабни инвестиции в модерни технологии като автоматизирани машини за рязане на кожа, които са част от пълния производствен цикъл.

Това позволява на компанията да завладява успешно нови пазари по цял свят, отговаряйки на търсенето на висококачествени и модерни иновативни продукти.

По този начин през годините италианската компания се превръща в синоним на изцяло занаятчийско производство от най-високо качество, което осигурява несравним комфорт и стойност на своите потребители.

Мебели от италианския бранд Franco Ferri, които може да откриете на Arreda Casa

Брандът успява успешно да следва новите тенденции на пазара и да създава продукти с модерен дизайн, които да се използват дълго време, без да загубят първоначалния си впечатляващ вид. Използваните от компанията кожени и текстилни тапицерии се подлагат на най-строг контрол за качество. 

В Arreda Casa може да намерите всички стилни продукти от италианския бранд, които са част от техните четири основни колекции: Дизайн, Релакс, Модули и Кресла и Смарт. Красивите кресла и дивани от колекциите са в различни размери и цветови гами и със сигурност ще откриете идеалните за вашия дом или офис. Те гарантирано няма да останат незабелязани и ще създадат стилен и комфортен интериор.

Разгледайте всички продукти на бранд Franco Ferri, които сме селектирали за вас!

Show sidebar

Franco Ferri Agi

Още

Franco Ferri Agon

Още

Franco Ferri Alasia

Още

Franco Ferri Alicudi

Още

Franco Ferri Astor

Още

Franco Ferri Baltik

Още

Franco Ferri Bella bora

Още

Franco Ferri Berte

Още

Franco Ferri Blake

Още

Franco Ferri Boe

Още

Franco Ferri Borg

Още

Franco Ferri Bross

Още