i4Mariani

История на италианския бранд за мебели i4Mariani

В основата на i4Mariani е семейството и любовта към изкуството на създаване на мебели. Брандът съчетава почитането на старите практики на този занаят с постоянно проучване, иновации и използване на висококачествени материали, като целта е достигане на най-високо качество и пълен контрол на всяка стъпка от процеса.

Основите на бранд i4Mariani са поставени през 1957 г., когато четирима братя – Емилио, Умберто, Тарчизио и Биаджо – с помощта на техния баща Валерио решават да видят мечтата си за собствена компания осъществена. С много енергия, отдадена работа и талант те основават компанията The Fratelli Mariani di Valerio Company. 

Братята Мариани избират да разположат своята компания в малката италианска област Брианца, в близост до градовете Милано и Комо. Водени от желанието за напредък, те се присъединяват към доказани имена в дизайна и архитектурата. В резултат на този напредък през 1971 г. те отварят нова изложбена зала, проектирана от архитекта Пиеро Анзани, с площ близо 1600 кв.м., която показва напредъка на компанията и новата ѝ корпоративна сила.

Близо три десетилетия по-късно, през 1983 г., компанията сменя своето име на i4Mariani. Към нея се присъединява и второто поколение от фамилията: Естер, Иса, Марина, Асунта, Самуеле, Амброджо, Валерио и Стефано. Новият управленски екип продължава да спазва четирите основни ценности, завещани от четиримата братя Мариани – работа, семейство, иновация и традиция.

Какви мебели на италианския бранд i4Mariani може да откриете на Arreda Casa

Италианският бранд i4Mariani създава различни видове мебели с най-високо качество, подходящи както за дома, така и за бизнес цели – дивани, кресла и фотьойли, маси и ниски масички, шкафове и библиотеки, столове, работни столове, офис бюра, легла и нощни шкафчета.

В Arreda Casa може да откриете богатата гама продукти на марката, с които да издигнете вашия интериор на по-високо ниво и да му придадете класа и стил.

В гамата ще откриете различни колекции, включващи кожени столове, фотьойли, дивани и бюра, легла и други мебели. Освен кожа и дърво, компанията използва материали с най-високо качество като мрамор и стъкло, както и различни по вид завършващи облицовки – дърво, мрамор, кожа, дамаски, боя и меламинови покрития. Сред тях ще намерите различни комбинации като фурнир дъб, мрамор или хром и ще откриете най-подходящата стилна мебел за вашия интериор.

При производство на мебели от дърво като шкафове и библиотеки i4Mariani избират само най-доброто – от сушенето до обработката, всеки детайл се обработва с грижа и внимание към суровината, спазване на традициите, започнати преди години в дърводелските работилници. Всичко това изразява стремежа на производителя да предложи висококачествен продукт с дълъг живот на експлоатация.

Мебели за офиса от i4Mariani

Създадените от бранда мебели за бизнес цели са особено подходящи за хотели и офиси. При тях ще откриете маси, подходящи за конференции, офис бюра и мениджърски столове, други видове работни столове, както и различни видове ниски масички, подходящи за чакални и бизнес помещения.

Мебели за дома от i4Mariani

За дома i4Mariani предлагат легла и нощни шкафчета за спалнята, както и всичко необходимо за превръщането на вашата дневна в стилна и удобна стая за четене и разговори с любими хора. Избирайте сред различни по-размер библиотеки, маси и ниски масички, както и дивани, кресла, фотьойли и табуретки.

В случай, че работите от вкъщи и желаете да създадете модерен офис в дома си, може да изберете мебели, създадени специално за тази цел. Бюрата за писане и различните офис столове ще се впишат в дома и ще създадат удобно място за работа.

Ще откриете всички продукти на бранд i4Mariani в Arreda Casa. Поръчайте бързо и лесно и сътворете вашата мечтана интериорна визия!

Show sidebar

I4Mariani EUCLIDEO

Още

Newform Eidospro

Още

Newform Kamos plus

Още

Newform Kobe

Още

Newform Opera

Още

Newform President

Още

Newform Simposio

Още

Newform Tower Evo

Още

I4Mariani KEFA

Още

I4Mariani ARES

Още

I4Mariani CROSSING

Още

I4Mariani AVATAR

Още