Италиански мебели LA PRIMAVERA

Дизайн, стил и качество, които се произвеждат в Италия повече от 50 години. Компанията за италиански мебели LA PRIMAVERA е основана през 1968 година от трима партньори. Един от тях е Лино Марчи, който по-късно става едноличен собственик. Той, заедно със синовете си, от 2002 година произвежда италиански мебели с гаранция за надеждност на клиентите. В началото бизнесът е ограничен до производството обзавеждане за антрета. В впоследствие гамата се разширява и днес включва шкафове за книги, маси, столове и още.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.


Наред със своите продукти, подходящи за съвременните вкусове, LA PRIMAVERA предлага класиката, обединяваща богат стил с чистотата на дизайна. Общият знаменател е правилният баланс между естетическите съображения и практичността. Марката присъства на пазарите по целия свят чрез разширена и широко разпространена мрежа от търговци на дребно. Едно от конкурентните ѝ предимства е способността за управление на вътрешно проектиране, инженеринг и производство. Строгият контрол на производствената верига, от доставката на материали до производството на артикули, осигурява качество, носещо печата ”Произведено в Италия”.

Маси LA PRIMAVERA


Естетични маси LA PRIMAVERA са разработени от талантливи, италиански дизайнери, които ясно знаят как да създават истински шедьоври. Те проектират и изпипват до най-малката подробност дребните детайли, за да направят всеки модел наистина удобен и функционален. През годините марката успява да затвърди своя разпознаваем стил, който е ефектен и безупречен. В портфолиото от италианско обзавеждане влизат:
  • Трапезни маси: се открояват, благодарение на усъвършенстваният дизайн и изключително удобство при употреба, в допълнение към качеството на изработка. Луксозните трапезни маси са създадени така, че да осигурят максимална практичност, докато заемат минимално пространство. Те са изработени от внимателно подбрани материали и обработени с иновативни техники, които гарантират, че ще издържат с течение на времето.
  • Разтегателни маси: са не само изключително функционални като мебели за всекидневна, но и лесно се трансформират, за да се използват в най-различни случаи. Освен че са универсални, разтегателните маси са и здрави, благодарение на конструкции, които осигуряват максимална опора във всяка точка на носещата конструкция. Те могат да се използват и в малки помещения, тъй като са значително компактни в сгънато състояние.
  • Масички за кафе: внасят нова форма на елегантност във всяко пространство. Най-модерните изрази на дизайна осигуряват вдъхновение на всяка масичка за кафе в колекцията. Преобладаващата характеристика е простотата, естетическата стойност в съответствие с концепцията за обзавеждане, базирана на изчистени линии.

Модерно обзавеждане LA PRIMAVERA


Известната мебелна фабрика LA PRIMAVERA от Италия е в състояние да очарова всеки купувач със своето модерно обзавеждане. Наред с добрите решения от тази успешна компания ще направите дома си много по-привлекателен и ефективен, по-удобен и по-надежден. Марката съществува от няколко десетилетия, и е специализирана в създаването на луксозни, модерни мебели за частния интериор. Широката гама от модерно обзавеждане Ви позволява да изберете опция за почти всяка стая, независимо от стилистичната ѝ посока. Не е изненадващо, че тази компания е популярна в много страни, включително далеч извън границите на Европа.

LA PRIMAVERA е отговорът, ако говорим за качествени италиански мебели. Употребата на най-добрите материали гарантират за дълъг експлоатационен живот и липса на всякакви дефекти и недостатъци. Множеството модерни мебели в каталога задоволяват най-разнообразните нужди и желания. С помощта на компания за италиански мебели LA PRIMAVERA Вашият дом би могъл да бъде перфектен от всички гледни точки. В крайна сметка чудесата понякога се сбъдват, ако за тяхното осъществяване се доверите на професионалисти.