LAS

Създаване на италианския бранд за мебели LAS

През 1976 година Джулио Педиконе основава LAS. Джулио е силно устремен човек и неуморим работник, който с желязна воля, съчетана със силна интуиция, става изключително успешен предприемач.

Той създава бизнес за производство на офис мебели, като в самото начало компанията стартира с мебели, изработвани основно от метал.

Благодарение повече на волята и интуицията на Джулио Педиконе, а не толкова на чувство за стил, производството на компанията потръгва много добре само за няколко години.

От своето основаване до сега компанията преминава през множество етапи на развитие. Едни от най-значимите са: 1987-ма година, когато е първата рекламна кампания; 2012-та година, когато отварят шоурум в Милано и 2013-та шоурум в Париж; 2019-та година, когато правят редизайн на логото си.

Компанията LAS е съсредоточена в създаването на пространства, специално предназначени за работа. При изработката на продуктите, се обръща внимание на качеството и дизайна, за постигане на крайната цел – обзаведеното с техните продукти офис пространство да създава усещане за сигурна и спокойна среда, която стимулира работния процес.

LAS обръща и специално внимание на здравето. Компанията проектира ергономични седалки, които осигуряват правилна опора за тялото, и разработва офис мебели, които имат благоприятен ефект върху здравето на работещия, насърчавайки активната работа, концентрацията и производителността на труда.

Компанията обръща специално внимание на функционалността на мебелите и постоянно проучва нови начини за адаптирането им към всички нужди. Заедно с доказаната способност на компанията да работи със своите партньори в процеса, тя гарантира откриване на подходящо решение за престижни проекти.

Екипният подход на работа на LAS включва липса на традиционни йерархични бариери, споделяне на информация и отговорност между мъжете и жените, които считат себе си за неразделна част от компанията. Това позволява на компанията да има гъвкавост да реагира бързо на пазарни промени и постоянно да успява да прилага иновации към качеството на продуктите и услугите си. Подходът на работа на компанията е това допълнително предимство, което кара клиентите да я избират, въпреки нейните висококвалифицирани конкуренти.

Мебели на италианския бранд LAS и влиянието им над околната среда

През последните години LAS взема решение да намали въздействието на компанията върху околната среда чрез постепенно възприемане на бизнес модел без пластмаса.

Краткосрочната цел на компанията е да премине към нулево въздействие, със 100% намаляване на употребата на пластмаса в опаковките. За да постигне това, въвежда производствени машини в своите обекти, които използват картон за процеса на опаковане.

През годините LAS предприема малки, но важни стъпки за опазване на околната среда. Продуктите на компанията могат да се рециклират и са направени от рециклирани материали с ниски емисии на ЛОС (летливите органични съединения).

Какви мебели на италианския бранд LAS може да откриете на Arreda Casa

LAS е една от най-големите, утвърдени и квалифицирани индустриални компании в Италия за сектора на офис мебели, водена от корпоративна визия със силен международен фокус още от своето създаване.

Компанията разполага с фабрика с площ 121,000 кв.м., снабдена с най-добрите технологии, където става дизайна и самото производство на мебели, подходящи за всеки тип зона в едно офис пространство: ръководство, администрация, “smart” офис, зона за отдих и почивка и приемна.

На Arreda Casa може да откриете голяма част от гама продукти от компанията.

Мебели на LAS за домашния офис

Ако работите от вкъщи и имате място и възможност да създадете своя перфектен домашен офис, мебелите LAS са чудесно решение за модерен продуктивен офис.

Различни работни бюра, които ви дават възможност да работите прави, седнали, да наклоните повърхността на бюрото, а някой модели позволяват и да приберете всички кабели и по-малки устройства, които са задължителните за модерните технологични времена.

В случай, че нямате достатъчно пространство, може да изберете по-компактен вариант като модел LAS Luca, който съчетава бюро, свързано със секция с място за съхранение.

Мебели на LAS за бизнес пространства

Сред създаваните от бранда мебели, подходящи за всякакви бизнес цели, може да откриете работни бюра, мениджърски столове и особено популярните в последните години бюра с регулируема височина, които позволяват изправено и седнало положение на работа.

Брандът предлага и мебели, подходящи за входната зона на офиса, като рецепции, посетителски столове, дивани за изчакване, малки и ниски масички. За зоната за релакс брандът е предвидил всичко необходимо като бар столове, меко сядане, маси и корпусна мебел.

Може да откриете всички продукти на бранд LAS в Arreda Casa, да ги поръчате бързо и лесно, и да постигнете вашата мечтана офис визия!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.