Showing all 10 results

Мебели Marinelli

Шикозният стил и качествената изработка, открити в мебели Marinelli, са истинско отражение на италианската душа и нейната тясна връзка с история и наследство. Историята на компанията започва в Пезаро, през 1973 година. Джордано Маринели, воден от страстта си, решава да открие с брат си Бруно Маринели фабрика, произвеждаща сглобяеми компоненти. Мебели Marinelli заемат лидерска позиция на пазара, благодарение на способността на компанията да бъде в крак с времето. През 2010 компанията се разраства, като започва предлагане на обзавеждане за хол, спалня и детска стая. Тя създава ежедневно, функционално и дизайнерско обзавеждане за дома, което е широко ценено от клиенти по цял свят. Мебелите се дело на високопроизводителни машини и модерни производствени процеси. Ето защо компанията досега гордо поддържа и пази лидерската си позиция на италианския пазар. Вземете обзавеждане за Вашия дом на невероятно благоприятно съотношение цена-качество.

Модерна мека мебел Marinelli

Marinelli е семейна компания, която съществува повече от 30 години. Тя се развива през годините, създавайки висококачествена модерна мека мебел, съчетаваща изисканост и индивидуалност. Името на фирмата се свързва със страст, етична бизнес практика и иновации при производството на обзавеждане. В основата е перфектният баланс между индустриалното производство и ангажираността към дизайна. Всеки продукт се изработва чрез намиране на най-добрите естетически и технологични решения. Производителя вярва в ценностите и уменията, вдъхновени от качеството и стила. Всяка мебел се произвежда така, че да изпъква с комфорт и изтънченост. В производството на дивани се използват само естествени кожи, защото те дишат и зреят с течение на времето. Непрекъснатото развитие на моделите в съответствие с развитието на пазара прави компанията предпочитан производител, при избор на модерно обзавеждане за дома.

Кожени дивани Marinelli

При нас ще откриете луксозни, италиански, кожени дивани Marinelli с 3 и повече седалки. Всички модели притежават елегантен и съвременен дизайн с подлакътници, в комбинация със стилни възглавници за сядане. Покупката на кожено канапе ще добави нотка на италианска дизайнерска елегантност и съвременен усет към Вашия дом. Тази мека мебел за сядане се отличава се с качествена дървена рамка, фиксирани възглавници и преплетени еластични каиши, обхващащи основата. Пълнежът е от полиуретанова пяна, а тапицерия е от висококачествена италианска кожа. Фирмата е специализирана в проектирането и производството на превъзходни италиански кожени дивани, които са толкова удобни, колкото изглеждат. Това се дължи на факта, че работи в тясно сътрудничество с едни от най-добрите кожени изделия в Италия.

Модулни дивани Marinelli

Това е много търсен продукт в днешно време, защото е интересно и красиво решение. Известните дизайнери също харесват модулните системи, за това Arreda предлага модулни дизайнерски дивани. Секционният диван е вид обзавеждане, което може да се трансформира, благодарение на факта, че е съставен от отделни модули. Използването на модулни канапета придава характер на една стая, но също така я прави уютна. Те могат да се приспособят към всякакви големи и малки помещения. Секционните дивани могат да са място, където да настаните гостите си или просто да прекарват времето си в релакс. Те се изработват от кожа с високо качество и мек, полиуретанов пълнеж на възглавниците и седалките. Модулни канапета се предлагат и в опция в текстилна тапицерия.