Martex

Създаване на италианския бранд за мебели Martex

През 1979 година Martex S.p.A е закупена от Антонио Петрович. От самото си начало компанията специализира в производството на мебели за офиса. През 2001 година начело на компанията като президент застава Иван Петрович. Той дава силен тласък за промяна, която стартира с проектиране и изграждане на линия продукти със силна функционална и естетическа насоченост. Под неговото ръководство Martex завързва партньорства с архитекти и известни дизайнери с международен опит.

Основната цел на компанията е да превърнат офиса във втори дом. Независимо дали обзавеждат малки или големи офиси, Martex подхождат с еднаква страст и ентусиазъм към проекта. Техният стремеж е всеки един офис да е уникален и да претворява различна история чрез визията на архитектите и интериорните дизайнери, която да отговаря най-добре на нуждите на клиента.

За да осъществи своята цел и да накара хората да се чувстват уютно в офиса си, компанията прилага холистичен подход при проектиране на продукти или пространства за работа. Основна отправна точка е човекът, който се разглежда като едно цяло от физическа, умствена и духовна енергия.

Мебели от италианския бранд Martex

Martex спазва концепцията за персонализация, качество, гъвкавост и внимание към детайла. Това позволява на компанията да създава продукти, които отговарят на търсенето на архитекти, дизайнери и клиенти. Продукти, които запазват своята стойност и са издръжливи във времето. 

Martex проявява уважение към природата и околната среда чрез използване на щадящи производствени процеси и избиране на естествени и рециклируеми материали. Освен издръжливост на продуктите и дълъг жизнен цикъл, компанията прилага устойчиви практики и при опаковане и изпращане на продуктите си. 

Martex се фокусира върху създаването на вечни изделия, които ще издържат изпитанието на времето, като същевременно са в крак с най-новите тенденции в мебелната индустрия. 

В тяхната гама продукти, превръщащи вашия офис в удобен втори дом, може да откриете различни видове бюра, конферентни маси, дивани и фотьойли, столове и мебели за съхранение. В гамата им влизат и по специфични мебели като мебели за споделени пространства, мебели за разделяне на работното пространство, телефонни кабинки, акустични панели и екрани и др.

Разгледайте продуктите от бранд Martex, които от Arreda Casa сме селектирали за вас, и открийте перфектните за вашия офис!

Show sidebar

Martex Galaxy

Още

Martex NUCLEO

Още