Nicoline

Историята на италианския бранд за мебели Nicoline

Едва на 9-годишна възраст Никола Палашано започва работа като чирак в Group Natuzzi Italia. Благодарение на своята страст и отдаденост към работата си, той печели доверието на Паскуале Натуци, изпълнителен директор на Natuzzi Italia. Само шест години по-късно, когато е на 15, Никола поема надзора на отдела за тапицерия при производство на дивани за американския пазар.

И така, със своята упоритост, натрупан опит и нестихващ ентусиазъм през 1992 г. Никола Палашано създава своя собствена марка Nicoline. 

Днес, от позицията на компания с над 30 години опит, Nicoline е разпознаваем световен бранд. Nicoline е синоним на качество и отношение към детайла. Производството се характеризира с използване на иновативни материали, постигане на изключителен дизайн и поддържане на италианските традиции в създаването на мебели. 

Всяка производствена фаза се извършва в пределите на компанията, в която работят опитни експерти в областта на кроенето, шиенето и тапицирането. Nicoline може да се похвали с отдел, изработващ авангардни предложения, създадени с помощта на известни световни дизайнери. 

Какви мебели на италианския бранд Nicoline може да закупите на Arreda Casa

Arreda Casa предлага голямо разнообразие от продуктите на италианския бранд Nicoline. Сред тях са: 

Дивани Nicoline

Arreda Casa предлага неповторими дивани на италианската марката Nicoline. Изработени от кожа или текстил, те са подходящи за изискания интериор на дома ви. Създайте класа, стил и уют, като се доверите на италианското качество. Може да избирате от стилни канапета до модулни и разтегателни дивани, привличащи вниманието с характерен дизайн. Функционалността и многообразието от модели ще задоволи изтънчените изисквания и на най-взискателните сред Вас. 

Колекцията от италиански модулни дивани на Nicoline се предлага в голямо разнообразие от цветове и материали. Без значение дали домът ви е в класически, или модерен стил, модулните дивани ще се впишат идеално в интериора. Секционните канапета на Nicoline са повече от места за сядане, те създават моменти на споделеност и добро настроение. Когато се доверявате на мека мебел от Италия, вие избирате качество, което ще радва дома ви години наред. 

Диваните на Nicoline предлагат изключително удобство и комфорт при сядане, тъй като въздухът от пяната на седалните им части е издърпан производствено, което ограничава възможността да се деформират. Налични са дивани, изработени изцяло от естествена кожа, както и с възможност за дамаска Easy Clean , което ги прави лесни за поддръжка само с помощта на вода. 

Кресла Nicoline 

Креслата са мебелите, които създават така необходимата функционалност в дома. Те са не само още едно местенце за сядане, а гарантират изтънченост, топлина и уют във всеки интериор. Креслата от Nicoline са великолепен баланс между комфортно и стилно допълнение към визията на всеки дом. Всички кресла са изработени от материали с най-високо качество. Без значение дали ще се доверите на нежното докосване на кожа, или допира на мек текстил, Вие избирате качествено и стилно предложение. Креслата от Nicoline се предлагат във вариант на дамаска Easy Clean, като за почистването им е необходима само вода. 

Холни и помощни маси

Холните маси от Nikoline се отличават с изящна визия, прецизна изработка и функционалност. Със своя естествен полиран камък те са перфектен завършек на холния интериор. 

Show sidebar

Bontempi Antares

Още

Bontempi Bonnie

Още

Bontempi Dacota

Още

Bontempi Sunset

Още

Bontempi Zenit Plus

Още

Bontempi Zenit Wall

Още

Nicoline Amalfi

Още

Nicoline Astedio

Още

Nicoline AURA

Още

Nicoline CRUMBLE

Още

Nicoline Gary

Още

Nicoline Play

Още