OLEV

Създаване на италианския бранд Olev

Бранд Olev е създаден през 2014-та година от Андреа Ланаро – предприемач с над 25 години опит в осветителната индустрия.

Всички осветителни тела от бранд OLEV се произвеждат в Италия. Основната мисия на бранда е разработване на решения за осветление, обединяващи технология и научни изследвания за постигане на максимален баланс благосъстояние – дизайн.

Основната цел на бранда е свързана с най-новите научни изследвания, които показват, че светлината има голям ефект върху здравето и настроението на хората. Светлината, която се променя според часа или според конкретни предпочитания на клиента, би могла да подобри енергийните нива и да намали стреса и лошото настроение. Когато светлината е съобразена с конкретните нужди и физиология, човек може да живее един по-добър и пълноценен живот.

В основата на целта на бранд Olev е създаването на LED светлини, чрез които да се изгради динамична осветителна система, подобряваща комфорта и качеството на живот във всеки един момент. Това позволява настройване на светлината у дома, която да не дразни очите сутрин и бавно да увеличава интензивността си през деня. Продуктите на Olev са подходящи и за настройване на светлината в офиса за повече енергия и жизненост, подобряващи работоспособността.

Сред невероятните приложения на LED технологията и професионално направено осветление са:

  • промяна на светлината за максимален визуален комфорт директно от смартфон;
  • приспособяване на домашната светлина според часовия интервал на деня и външната дневна светлина, в синхрон с биологичните ритми на организма.

Осветителни тела от италианския бранд Olev

Италианският бранд за дизайнерски осветителни тела Olev първи лансира пълна гама от декоративни LED лампи. Гъвкавото производство на OLEV и ръчно изработените покрития създават уникални по вид осветителни тела с впечатляващ вид.

Брандът работи в тясно сътрудничество с дизайнери на осветителни тела и интериорни дизайнери, за да създава качествени и иновативни продукти като звукопоглъщащо осветление и осветителни тела, които филтрират и пречистват въздуха. Едни от най-интересните продукти на бранда са осветителни тела, пресъздаващи промяната на естествената светлина напълно автоматично. 

Осветителни тела от италианския бранд Olev, предлагани от Arreda Casa

При нас ще откриете невероятни произведения на бранда, подходящи за дома и за офиса.

Сред предлаганите от нас интересни осветителни решения на бранда е Olev Exagon Silence Green, което ще пренесе част от природата във вашия дом или офис. Препоръчваме да разгледате и варианта за осветление Olev Poly Esagono, което позволява поставяне на тавана или на стена.

Разгледайте селекция ни от осветителни тела от Olev и открийте перфектното осветление за вашия дом или офис!

Show sidebar

OLEV ANDROMEDA

Още

OLEV BEAM STAND METAL

Още

OLEV BEAM STICK GLASS

Още

OLEV BEAM STICK NUANCE

Още

OLEV ECLIPSE NUANCE SILENCE

Още

Olev EXAGON

Още

OLEV EXAGON SILENCE

Още

OLEV EXAGON SILENCE GREEN

Още

Olev GAVIN

Още

OLEV GAVIN

Още

OLEV GREEN SILENCE

Още

OLEV IRVING SILENCE

Още