Showing 1–12 of 22 results

Полски мебели PAGED MEBLE от Arreda

PAGED MEBLE е една от най-опитните мебелни фабрики в Полша. Произходът ѝ датира от деветнадесети век, когато започва производството на мебели от масивна дървесина. В момента компанията е един от водещите европейски мебелни производители. Производството е базирано в два завода, разположени в Jasienica и Sędziszów Małopolski. Именно там се създават колекции, които се продават не само на вътрешния пазар, но и в 50 държави на всички континенти. Те могат да бъдат намерени дори в далечни страни като САЩ, Колумбия, Япония и Австралия.


Полски мебели PAGED MEBLE се отличават с уникален дизайн и внимателна изработка. За производството се използват грижливо подбрана масивна дървесина и естествени фурнири. Разнообразието от модели в отделните колекции прави обзавеждането подходящо за много аранжименти, независимо от типа интериор и естетическата визия на неговия собственик. Продуктовата гама включва мебели за дневна, спалня, трапезария и офис. Има и уникални предложения за търговски помещения, като хотели, ресторанти и кафенета.

Трапезария в модерен стил PAGED MEBLE


Мебели за трапезария PAGED MEBLE добавят атмосфера към интериори, както и определена практическа стойност в същото време. Не би било преувеличение да се твърди, че помагат да се оформи визията и усещането на пространството, в кухнята. Компанията надгражда почти 140-годишна традиция и опит, датиращи от наследството на Майкъл Тонет. Фирмата създава оригинално и привличащо вниманието обзавеждане за трапезария, което съчетава различни модни стилове, вдъхновени от различни култури и дизайни.

Съвременното обзавеждане за трапезария включва елементи, различни по форма и размер, така че да прилягат на всеки дом. PAGED MEBLE притежава мебели за трапезария в модерен стил с опростен дизайн и прави линии. Избирането и съчетаването на маси и столове въз основа на Вашите специфични нужди е лесно. Ако искате да инвестирате в съвременен трапезарен комплект, сте на правилното място. Продуктовата гама на марката има на разположение всички необходими характеристики за създаване на модерна кухня.

Трапезни столове


Креативността на полските дизайнерите и процесите за прецизна изработка раждат удобни и същевременно красиви трапезни столове. Много модели, създадени от PAGED MEBLE, са просто отлични и изпреварват времето си по много начини. Компанията успява да създадат произведения на изкуството, които са също много функционални, с помощта на най-качествените материали и правилните инструменти. Организация на производството и стриктното придържане към технологиите са факторите за безпрецедентно качество на продуктите.

Модерни трапезни столове PAGED MEBLE обхващат огромно разнообразие от модели, включително такива с и без подлакътници. Избирате между варианти изработени от дърво, метал, пластмаса. Модерните трапезни столове се предлагат с кожена и текстилна тапицерия или не тапицирани. Моделите са налични в голямо разнообразие от цветове, вариращи от неутрални палитри до пъстри нюанси, за да добавят акцент в трапезарията. Този стил може да бъде чудесно допълнение във всяка съвременна кухня.

Трапезни маси


Покупката на модерна маса за хранене е перфектно решение за всеки съвременен дом. Производителят на полски мебели има в асортимента си селекция от прости, но същевременно елегантни трапезни маси. Моделите са налични в разнообразие от материали, облицовки, цветове, форми и размери. Полският производител използва първокачествена дървесина с лаково покритие, за да издържат краката и плота на заливане с вода и влага.

Дървото не е първият материал, който Ви идва на ум, когато си мислите за модерен дизайн. Въпреки това, дървени трапезни маси PAGED MEBLE внасят топлина в семплите линии на съвременния интериор. Моделите от дърво придават класически, по-органичен щрих на иначе съвременната стая. Те служат като мебел за украшение, освен да се използват за хранене.