Presotto

Създаване на италианския бранд за мебели Presotto

Италианският производител на мебели Presotto е семейно опериран бизнес за проектиране и изработване на луксозни мебели от висок клас, създаден през 1948 година. Идентичността на бранда се основава на традиционна висококачествена изработка, съчетана със съвременни иновации.

Presotto е известен със своя фокус върху качеството, отделяйки внимание към безупречния детайл и използвайки само най-добрите материали и техники на изработка.

Творчеството, интуицията, любопитството, оптимизмът, експериментирането и бързото адаптиране са в основата на еволюцията и растежа на компанията.

Presotto си сътрудничи с някои от най-добрите имена в международния дизайн и архитектура като Mangiarotti, Piano, Toyo Ito и др.

Като носител на множество награди за своите мебели от висок клас и лидер в производството на мебели, Presotto има международно присъствие с магазини и шоуруми в страни по целия свят, включително САЩ, Обединеното кралство, Франция и Швейцария. Наскоро обновеният шоурум на бранда в Милано е символ на авангарда и иновативния дух. Той е динамична отправна точка и магнит за архитекти, интериорни дизайнери, купувачи и любители на стила.

Какви мебели предлага италианският бранд Presotto

Presotto проектира и произвежда всички свои мебели в Италия. Компанията не само набляга на произхода на своите творения, но и гордо насърчава тяхната екологична устойчивост, която е важен двигател за промяна и мощен фактор за иновации.

Presotto произвежда голяма гама продукти за дома, включваща мебели за спалня, дневна и трапезария – холни маси, столове, дивани и фотьойли, гардероби, легла, свободно стоящи шкафове с чекмеджета и др. Техните дизайни са смесица от традиционни и модерни стилове, включващи авангардна технология за създаване на продукти.

Разгледайте мебелите от бранд Presotto, които от Arreda Casa сме селектирали за вас, и открийте перфектните за вашия дом!

 

Show sidebar

Presotto Equis

Още

Presotto Eulero

Още