Showing all 8 results

Офис обзавеждане QUADRIFOGLIO GROUP

QUADRIFOGLIO GROUP е производител на офис обзавеждане, осветление и аксесоари за благосъстоянието на работната среда. Продуктите съчетават дизайн, гъвкавост, функционалност, качество и екологичност. Повече от 25 години компанията е заета в мебелната индустрия и проектира помещения, подобрявайки условията на работа в тях. Продуктовата гама съществува от 1991 г. и продължава да расте от година на година. Фирмата има над 200 сътрудници и повече от 1600 активни клиенти от цял свят.


Трансформацията на света и бързата промяна в технологиите модифицира нуждите и методите на работа в бизнес сферата. Това е предпоставка за възникването на нови работни изисквания. QUADRIFOGLIO GROUP слуша хората и отговаря на техните нужди от подходящо обзавеждане за работа. Компанията има опит и ноу-хау, които са на разположение на клиента по време на разработването и цялостното проектиране на пространство. Мебелите на марката ще подобрят Вашите резултати, като същевременно запазват здравето и настроението Ви.
 

Луксозни офис мебели QUADRIFOGLIO GROUP

 
Работната среда е отражение на душата на хората, които се трудят там. Луксозни офис мебели QUADRIFOGLIO GROUP се характеризират с качествени материали, широки повърхности за качествено обзавеждане. С тях ще демонстрирате на Вашите клиенти и партньори своят професионална ангажираност към тях. Марката проектира и произвежда луксозно обзавеждане, предлагайки най-доброто съотношение между стойност и качество. Бюра и станции за работа, гишета за прием, заседателни и конферентни зали, системи за съхранение и аксесоари са основните продукти.
 
Мебелите от висок клас са предназначени за изискана и престижна бизнес обстановка. Обзавеждането ще поддържа имиджа на Вашата компания, като същевременно създава усещане за дизайн от висок клас. Компанията представя цялостна концепция за стил с минималистичен дизайн и ексклузивни материали. Ергономичността и качеството са в основата на производствения процес на всеки модел. Така работи QUADRIFOGLIO GROUP, доставяйки решения, които са 100% произведени в Италия.
 

Офис системи

 
Имате нужда от работно помещение, където пространството да предразполага към израз на обмен, благополучие и ефективност? Офис системи QUADRIFOGLIO GROUP помагат за създаването и дефинирането на работните места, като подобрява работата на компанията и условията за служителите. Направете обстановката организирана и гъвкава, за да задоволите индивидуалните нужди на работа, но също така да предложите подходяща обстановка.
 
Изберете среде персонализирани офис системи, които да поддържат всички дейности. Те са смесица от модерност и традиция, подходящи както за самостоятелна, така и за колективна работа. Благодарение на гъвкавостта на елементите, мебелите може да се разместват и подреждат изключително лесно и бързо. Всички кабели за захранване и свързване остават скрити в специални отделения, за да не Ви пречат. Шкафовете са с височината на бюрата, така че да осигуряват допълнителна повърхност, разширявайки функционалността на всяко отделно работно място.
 

Модерни офиси мебели QUADRIFOGLIO от Arreda

 
Обзавеждането с модерни офис мебели е забавен начин да накарате работно пространство, да отразява Вашата личност. Те обединяват гладки, изчистени линии, за да създават пространства, в които цари спокойствие и продуктивност. От Arreda може закупите модерни мебели QUADRIFOGLIO, включително бюра, столове, рафтове за книги, шкафове за съхранение, и конферентни маси.
 
Можете също така да поставите съвременни артикули в общото пространство, за да се почувствате по-професионално. При нас ще откриете голямо разнообразие от опции и функции, от които можете да избирате, за да персонализирате работното си пространство. Всички модерни артикули съчетават както стил, така и функционалност, така че да изглеждат страхотно и да допринесат за цялостната Ви ефективност.