Showing 1–12 of 50 results

Италиански мебели QUINTI SEDUTE

Италиански мебели QUINTI SEDUTE са резултат от упорития труд на квалифицирани дизайнери и опитни майстори. Тосканците произвеждат луксозно обзавеждане като се отансят с уважение и внимание към традициите и изкуството. Тези традиционни ценности се спазват в ежедневната им работа. Това е тяхната философия. Репутацията на дадена компания не зависи само от нейните финансови резултати, но и от начина, по който се управлява. В QUINTI SEDUTE влагат всичките си усилия и опит, за да може всеки процес да е съвместим с околната среда. Лидерството означава поемане на социални и екологични отговорности.


Всички италиански мебели се изработват с много внимание, като се използват само качествени материали. Предлаганите колекции са резултат от гъвкав и функционален избор за посрещане на основните нужди на пазара. Италианското обзавеждане е предназначено за тези, които обичат детайлите. Качеството е цел, която компанията използва като водещ принцип, от подбора на суровините до самата изработка и изпращането на стоките. Всяка фаза е изпълнена с всеотдайност и професионализъм, за да предложи на клиентите опита и традицията, които са придобити през годините. Фирмата отговаря на стандарта ISO 9001 и е носител на сертификат “100% е произведено в Италия”.

Луксозни офис мебели QUINTI SEDUTE


Нуждите, свързани с работните пространства, се развиват бързо, вниманието към детайлите и естетическата грижа за околната среда нараства. Тенденциите за работа в домашни условия и споделени пространства набира популярност. За QUINTI SEDUTE е важно да осигурява адекватни решения за всички функционални, стилистични и комуникативни нужди. Фирмата постига това, като Ви предлага луксозни офис мебели. Модерното обзавеждане на работното място е показателно за Вашия бизнес. Служителите Ви ще се чувстват комфортно, а клиентите и партньорите Ви ще бъдат възхитени от това, да работят с Вас.

Добре дошли в ерата на емоционални и релационни работни места. Луксозни офис мебели QUINTI SEDUTE са родени директно от необходимостта да се даде конкретен отговор на новите нужди на работните пространства. На първо място идеята, че работата вече не се определя от пространството. Дадено помещение не може да бъде дефинирано въз основа на конкретна работна функция. Италианските луксозни мебели са многофункционални, обединени от кохерентни и взаимозаменяеми стилистични линии, подвижни, адаптивни, каквито са съвременните фирми.

Офис столове


Офис столове QUINTI SEDUTE са с иновативен дизайн и подходящи технически характеристики. Те са създадени за употреба от изпълнителни директори, управленски фигури, мениджъри, до служители и посетители в чакални и фоайета. Различни естетически и функционални модели са на Ваше разположение. Елегантна линия Amelie е идеалното решение за тези, които търсят работен стол с представителен и изискан дизайн. Версията с ниска облегалка представя отново същия изискан профил с външни шевове и приветлив и удобен дизайн.

Нов начин за интерпретация на офис стола е линията Sugar, която залага на ергономично и анатомично положение на тялото. Размерът на облегалката е фиксиран, докато подлакътниците и основите могат да се избират между различни цветове. Така се дава възможност за широко и пълно персонализиране. Тези столове QUINTI SEDUTE са проектирани по динамичен и функционален начин, с механизъм за подобряване на ергономията.

Офис системи


QUINTI SEDUTE предлага систем за обзавеждане с безгранична творческа свобода и предефинира концепцията за съвременното работно пространство. Продуктовата гама на марката съдържа колекции, съставени от бюра, маси за срещи, рафтове за книги и аксесоари за обзавеждане. Тези мебели са независими едни от други и междувременно могат да се интегрират в една голяма система. С италианската линия от офис системи символичното значение на традиционното обзавеждане на работните места се нарушава. Те им придават нова стилистична и комуникативна стойност.

Чувството за важност и представителност на бизнеса вече не се изразява чрез сериозност и строгост. Това се постига по-скоро чрез способността да се предизвикват емоции. Емоцията е новата парадигма на лукса в обзавеждането. Предложенията на QUINTI SEDUTE надхвърлят конформизма и изразяват основния отличителен знак в индивидуалността. Палитра от цветове с деликатни нюанси и в същото време силни тоналности, което води до комбинации и контрасти, перфектни линии и необичайни форми. Това допринася за създаването на изненадващи, цветни, и революционни офис системи за обзавеждане.