Quinti

Историята на италианския бранд за мебели Quinti

Основана през 1975 година, първоначално Quinti стартира с производство на метални компоненти за седалки и дивани. Повратната точка за компанията е идването на Mirko Quinti през 1993 година, който поставя началото на процес на развитие на бранда, продължаващ и до днес.

Този процес, който включва сътрудничество с дизайнери и проектанти, печели на продуктите на компанията международно признание. Успехът на италианския и международния пазар на продуктите на Quinti нараства стабилно с течение на времето.

Младите и компетентни служители на компанията посрещат всяко предизвикателство с ентусиазъм и желание за работа. Те отдават на всеки нов проект нужното внимание и грижа, за да създадат практичен и функционален продукт.

Компанията използва целият си натрупан опит, за да насърчава активно опазването на околната среда. Това е приложено и в техния процес на работа от първия етап на разработване и създаване до финално създадения продукт, за да има минимално отражение върху природните ресурси.

Какви мебели на италианския бранд Quinti може да откриете на Arreda Casa

В Arreda casa може да откриете цялата гама продукти от Quinti.
Мебелите на бранда, съчетаващи перфектно красота и ексклузивност, заедно с високи стандарти за технически и функционални характеристики, могат да допълнят идеално както иновативни и модерни, така и по традиционни пространства. Подходящи са да предоставят персонализирани решения за всички нужди на офиси, хотели, ресторанти, болници, кабинети, летища и други места за настаняване.

Дивани, кресла, табуретки, маси и столове

Предназначени за една по-изискана и стилна офис атмосфера, те съчетават перфектно красиви форми с възможността за персонализиране според вашите нужди и типа помещение.

Мениджърски бюра и мениджърски столове, офис столове, работни столове, офис бар столове, посетителски столове

Предназначени за изпълнителни, управленски и оперативни офис пространства, изпълнени с високи естетически и функционални характеристики.

Фотьойли и дивани за офис

При създаване на фотьойлите и диваните за офис, екипът на Quinti е черпел вдъхновение от мебелите за дома. Целта е била да пресъздадат същите усещания за гостоприемство и уют, за добре дошли, които усещаме у дома, в офис пространствата.

Може да откриете всички продукти на бранд Quinti в Arreda Casa и да създадете вашата идеална бизнес или домашна визия с тяхна помощ!

Show sidebar

Quinti Roger

Още

Quinti Firstclass

Още

Quinti Infinity

Още

Quinti Infinity

Още

Quinti Roger

Още

Quinti Firstclass

Още

Quinti XAXA

Още

Quinti JOLLY

Още

Quinti ENOKI

Още

Quinti CRUZ

Още

Quinti BILLY

Още

Quinti FRED

Още