Rigosalotti

Мебели Rigosalotti от Arreda Casa

Създаване на италианския бранд Rigosalotti 

Италианският бранд Rigosalotti е познат в областта на производството и продажбата на  мека мебел от 1984 г. Целта на марката е да разработва иновативни модели, отговарящи на нуждите и желанията на потребителите. 

Натрупаният от бранда опит в творчески и производствени процеси през годините им помага да създават продукти, които хармонично съчетават функционални и естетически изисквания. 

Непрестанното търсене за иновативни материали и напреднали технологии позволи на бранд Rigosalotti да увеличи предлагането на продукти от мека мебел, тапицирана с кожа и дамаски, до столове за почивка, тапицирани легла и различни аксесоари. 

Строгият контрол при управление на целия процес от производството на дървените рамки и подплатата, рязането и шиенето на дамаските до сглобяването на готовия продукт, в съчетание със спазването на стандарти за най-високо качество, допринасят за доверието, което клиенти гласуват на бранд Rigosalotti.

Благодарение на уменията и опита на служителите на фирмата, и нейната дистрибуторска мрежа, Rigosalotti е част от сърцето на италианското мебелно производство, която успешно гради традиции на качество и иновативно производство. 

Какви продукти на италианския бранд Rigosalotti може да откриете на Arreda Casa

В Arreda Casa може да откриете широка гама от продуктите на италианския бранд Rigosalotti.

Кресла в класически и модерен стил 

Креслата Rigosalotti  в модерен и класически стил са великолепен баланс между комфорт и стил, чудесно допълнение към обзавеждането. Те могат да са не само още едно място за сядане, но и да внесат изискан цветен елемент във всеки интериор.

В гамата кресла на Rigosalotti, изработени от материали с най-високо качество, може да откриете компактни модели, подходящи за малки пространства, или модели, на които може спокойно да полегнете с книга. Ако ви трябват по-ярки и цветни модели с по-смели форми, подходящи за интериор в офис или у дома, може да разчитате на креслото Rigosalotti Globe да грабне вниманието и да създаде ярък акцент във всяка стая. 

Ако не желаете да използвате силни препарати за почистване, но се притеснявате как ще поддържате красивите цветове и материи, креслата от Rigosalotti се предлагат във вариант на дамаска Easy Clean, като за почистването им е необходима само вода. 

Без значение дали ще се доверите на нежното докосване на кожа, или допира на мек текстил, Вие избирате качествено, комфортно и стилно предложение от Rigosalotti.

Модулни дивани модерен и класически стил 

В Arreda Casa може да откриете и невероятни дивани на италианската марката Rigosalotti. Тапицирани в кожа или текстил, те са подходящи за изискания интериор на вашия дом или офис. 

Създайте класа, стил и уют, като се доверите на италианското качество. Може да изберете от голямото разнообразие на модулни дивани, привличащи вниманието с характерен дизайн. Функционалността и многообразието от модели ще задоволи изтънчените изисквания и на най-взискателните сред Вас. 

Колекцията от италиански модулни дивани на Rigosalotti се предлага в богата гама от цветове и материали. Без значение дали ви е необходим диван в класически или модерен стил, модулните дивани ще се впишат идеално в интериора.

Мебелите на италианския бранд Rigosalotti създават моменти на споделеност и добро настроение. Когато се доверявате на мека мебел от Италия, вие избирате качество, което ще ви радва и ще краси дома ви години наред.

Тапицирани спални 

В Arreda Casa ще ви предложим разнообразие от тапицирани спални на италианския бранд. Луксозните модели с марка Rigosalotti могат да бъдат ваши, при това на изключително конкурентни цени.

Show sidebar

,

Rigosalotti Mariposa

Още

,

Rigosalotti Nicole

Още

,

Rigosalotti Bea

Още

,

Rigosalotti Campiello

Още

,

Rigosalotti Capohorn

Още

,

Rigosalotti Gerard

Още

Rigosalotti Globe

Още

,

Rigosalotti Ibiza

Още

,

Rigosalotti Loto A

Още

,

Rigosalotti Loto B

Още

Rigosalotti Mollis

Още

,

Rigosalotti Mozart

Още