Rigosalotti

Мебели Rigosalotti от Arreda Casa

Създаване на италианския бранд Rigosalotti 

Италианският бранд Rigosalotti е познат в областта на производството и продажбата на  мека мебел от 1984 г. Целта на марката е да разработва иновативни модели, отговарящи на нуждите и желанията на потребителите. 

Натрупаният от бранда опит в творчески и производствени процеси през годините им помага да създават продукти, които хармонично съчетават функционални и естетически изисквания. 

Непрестанното търсене за иновативни материали и напреднали технологии позволи на бранд Rigosalotti да увеличи предлагането на продукти от мека мебел, тапицирана с кожа и дамаски, до столове за почивка, тапицирани легла и различни аксесоари. 

Строгият контрол при управление на целия процес от производството на дървените рамки и подплатата, рязането и шиенето на дамаските до сглобяването на готовия продукт, в съчетание със спазването на стандарти за най-високо качество, допринасят за доверието, което клиенти гласуват на бранд Rigosalotti.

Благодарение на уменията и опита на служителите на фирмата, и нейната дистрибуторска мрежа, Rigosalotti е част от сърцето на италианското мебелно производство, която успешно гради традиции на качество и иновативно производство. 

Какви продукти на италианския бранд Rigosalotti може да откриете на Arreda Casa

В Arreda Casa може да откриете широка гама от продуктите на италианския бранд Rigosalotti.

Кресла в класически и модерен стил 

Креслата Rigosalotti  в модерен и класически стил са великолепен баланс между комфорт и стил, чудесно допълнение към обзавеждането. Те могат да са не само още едно място за сядане, но и да внесат изискан цветен елемент във всеки интериор.

В гамата кресла на Rigosalotti, изработени от материали с най-високо качество, може да откриете компактни модели, подходящи за малки пространства, или модели, на които може спокойно да полегнете с книга. Ако ви трябват по-ярки и цветни модели с по-смели форми, подходящи за интериор в офис или у дома, може да разчитате на креслото Rigosalotti Globe да грабне вниманието и да създаде ярък акцент във всяка стая. 

Ако не желаете да използвате силни препарати за почистване, но се притеснявате как ще поддържате красивите цветове и материи, креслата от Rigosalotti се предлагат във вариант на дамаска Easy Clean, като за почистването им е необходима само вода. 

Без значение дали ще се доверите на нежното докосване на кожа, или допира на мек текстил, Вие избирате качествено, комфортно и стилно предложение от Rigosalotti.

Модулни дивани модерен и класически стил 

В Arreda Casa може да откриете и невероятни дивани на италианската марката Rigosalotti. Тапицирани в кожа или текстил, те са подходящи за изискания интериор на вашия дом или офис. 

Създайте класа, стил и уют, като се доверите на италианското качество. Може да изберете от голямото разнообразие на модулни дивани, привличащи вниманието с характерен дизайн. Функционалността и многообразието от модели ще задоволи изтънчените изисквания и на най-взискателните сред Вас. 

Колекцията от италиански модулни дивани на Rigosalotti се предлага в богата гама от цветове и материали. Без значение дали ви е необходим диван в класически или модерен стил, модулните дивани ще се впишат идеално в интериора.

Мебелите на италианския бранд Rigosalotti създават моменти на споделеност и добро настроение. Когато се доверявате на мека мебел от Италия, вие избирате качество, което ще ви радва и ще краси дома ви години наред.

Тапицирани спални 

В Arreda Casa ще ви предложим разнообразие от тапицирани спални на италианския бранд. Луксозните модели с марка Rigosalotti могат да бъдат ваши, при това на изключително конкурентни цени.

Show sidebar

Rigosalotti Mariposa

Още

Rigosalotti Nicole

Още

Rigosalotti Bea

Още

Rigosalotti Campiello

Още

Rigosalotti Capohorn

Още

Rigosalotti Gerard

Още

Rigosalotti Globe

Още

Rigosalotti Ibiza

Още

Rigosalotti Loto A

Още

Rigosalotti Loto B

Още

Rigosalotti Mollis

Още

Rigosalotti Mozart

Още