Showing 1–12 of 37 results

Мебели Rigosalotti от Arreda Casa

Висококачествените материали, експертната изработка и креативността са концепциите в основата на идентичността на италиански мебели Rigosalotti. Arreda Casa предлага решения за обзавеждане, които съчетават елегантност, практичност и оригиналност. Това обзавеждане от Италия внася безусловен акцент на всеки интериор. Всеки артикул представя уникален и изключителен дизайн в диапазона от строго геометрични до по-меки, по-обгръщащи форми. Италианско обзавеждане Rigosalotti е изцяло посветено на това да предостави на своите клиенти възможно най-голям комфорт. Тези дивани, легла и аксесоари са свидетелство за опита и техническото развитие, които ръководят фирмата повече от 30 години.

В Arreda Casa ще открите колекция, която включва мека мебел от кожа и плат, диван-легла, тапицирани легла, удобни столове и аксесоари за обзавеждане. Продуктите на Rigosalotti са резултат от непрекъснатото търсене на иновативни решения, курсове за обучение и опресняване на знанията на специализираните техници. Това ни позволява да гарантираме, че Вие, нашите клиенти получавате висококачествени продукти, 100% произведени в Италия. Всяка мебел е с високо качество, издръжливост и комфортна при употреба.

Дивани Rigosalotti

Фирмата се занимава с производство на мека мебел от 1984 година насам. Тя винаги разработва иновативни модели в съответствие с развиващите се нужди на пазара. Знаете ли как се правят дивани Rigosalotti, така че да бъдат най-добрите на пазара? Те са като никой друг продукт, защото са не само комфортни, но и изключително красиви. Множество възможности, благодарение на вида покритие, което можете да изберете при определяне на тапицерията. Възможно е да персонализирате с различни цветове и материали Вашия диван, присъстващ в нашите каталози. Всички материали са внимателно подбрани и гарантират за най-доброто възможно качество. Класически, модерни, разтегателни и модулни дивани могат да бъдат открити в каталога на Arreda Casa. Всички видове канапета и дивани се характеризират с:
  • Рамка от масивно дърво със здрави съединения, издържащи на високо натоварване;
  • Възглавници за сядане с полиуретанова пяна с различна плътност, покрити с памучен плат;
  • Облегалки с различна плътност и текстилно покритие;
  • Матраци - пружинни или от мемори пяна, покрита с памучен плат;
  • Подлакътници от мек материал за комфорт и стабилна опора по време на седене;
Калъфи, които са напълно свалящи се. Различни опции от кожа до естествен памук или микрофибър.

Мебели за спалня Rigosalotti

За изискан интериор и удобство по време на сън може да се доверите на луксозна спалня от Rigosalotti. Спалното обзавеждане на марката включва мебели в модерен, съвременен стил, за да съответстват на помещения с различен интериор. Луксозният външен вид е водещ в дизайна на обзавеждането за спалня. Всички легла се изработват от първокачествен дървен и текстилен материал. Отделните компоненти се сглобяват, разкрояват и съшиват от опитни италиански майстори. Мебели за спалня Rigosalotti са издръжливи, удобни и внасят изтънченост и изисканост в интериора на помещението.
Сред предложенията ни ще намерите както класически, така и кръгли спални. Тапицерията при различните варианти варира от текстил до кожа. Която и спалня да харесате за Вашата стая, не се притеснявайте за нейните размера. Спалните могат да бъдат поръчани с различна ширина, така че, да се поберат в наличното пространство. Сред параметрите, които подлежат на корекция са височината, както и това дали да имат подматрачна рамка или повдигащ механизъм.