Schuller

Създаване на бранд за мебели Schuller

Schuller S.L. е водеща фирма за лампи и осветителни тела, аксесоари за декорация и мебели, която започва производство в Испания преди половин век.

През 1967 година Ричард Шулер (Richard Schuller) основава компания под името Metales Artisticos Schuller SA, с основна дейност производство на лампи и осветителни тела. Няколко години по-късно Шулер създава дъщерна на тази компания с основна дейност производство на мебели.

Днес компаниите от неговата група са част от Schuller S.L. и под тази марка могат да се открият както мебели и аксесоари, така и осветителни тела за дома и офиса.

При създаването на продуктите брандът винаги залага на собствени дизайни, което им придава уникална и запомняща са идентичност.

Компанията много държи на удовлетвореността на клиента и предоставя високо качество на продукцията. 

Брандът спазва стриктно всички законови разпоредби, отнасящи се до продукти, които се произвеждат в рамките на Европейския съюз, а цялото осветително оборудване тества в технологични лаборатории в Испания, като има съответните сертификати за одобрение.

В момента Schuller изнася в над 50 страни по света и има впечатляващо портфолио с над 1000 различни продукта.

Компанията не забравя и за важността на социалната работа и опазването на околната среда. Техният индустриален център за дизайн и логистика, разположен на 17 000 кв.м. във Валенсия, Испания, разполага с модерна пречиствателна станция за отпадни води. Освен това компанията е сътрудник на много организации, сред които UNICEF и Save the Children, като дарява 5% от печалбата си за благотворителност.

Какви мебели на испанския бранд Schuller може да откриете на Arreda Casa

Компания Schuller прави собствени уникални дизайни и представя своята интерпретация за декорацията на дома, разчитайки на високо качество и съвършена естетика.

На Arreda Casa може да намерите голяма част от продуктите на бранда в модерен и класически стил.

  • Осветителни тела
  • Аксесоари
  • Картини
  • Мебели
  • Огледала

Независимо дали става въпрос за картина, мебел, аксесоар, или декорация, всеки продукт на бранда е ярък и грабващ! 

Разгледайте продуктите на Schuller, които сме селектирали за вас, и внесете нотка уникалност в дома или офиса си, която няма да остане незабелязана!

 

Show sidebar

Schuller ALBERTA

Още

Schuller ALIVE

Още

Schuller ALMA

Още

Schuller ALTAIS

Още

Schuller ALTAIS II

Още

Schuller ANEMOS

Още

Schuller ÁNGEL CAÍDO

Още

Schuller ANISIA

Още

Schuller ANTIFAZ

Още

Schuller ANTONELLA

Още

Schuller AQUAS

Още

Schuller ARCUS

Още