Sedit

Създаване на италианския бранд за мебели Sedit

Основан през 2003-та година в Италия, бранд Sedit бързо се превръща в лидер в производството и продажбата на маси, столове и аксесоари за интериора.

Продуктите на бранда, които се произвеждат изцяло в Италия, се отличават със стил, качество и оригиналност. Основната фирмена философия на Sedit е персонализиране на всеки един продукт чрез използване на качествени материали като антично дърво, стъкло и керамика. Избраният материал се вплита в красив дизайн, като при производството се обръща внимание на всеки детайл, за да се постигне уникален занаятчийски продукт.

По този начин Sedit превръща производството на своите продукти в истинска форма на изкуство. С използване на модерни технологии, умения и техники за обработка на различните материали, брандът успява да създаде иновативни продукти и да работи по невероятни нови проекти, които предизвикват възхита и печелят обожание по цял свят.

Какви мебели на италианския бранд Sedit може да откриете на Arreda Casa

На сайта на Arreda Casa може да откриете всички продукти на бранда, сред които трапезни и конзолни маси, столове, високи столове и кресла за вашия дом или офис.

В гамата продукти на бранд Sedit са включени различни по височина,  размер и материал маси, както и ниски и високи столове, подходящи както за дома и офиси, така и за хотелски и ресторантски помещения.

Маси, столове и кресла за дома от италианския бранд Sedit

В гамата продукти на Sedit може да откриете красиви модели маси, столове и кресла, подходящи за интериора на модерна трапезария.

Маси, столове и кресла за бизнес помещения от италианския бранд Sedit

Брандът предлага различни решения, подходящи за интериора. Може да избирате между столове и кресла, както и различни по размер маси, включително и разтегателни, според нуждите на вашето помещение.

С изчистен дизайн и използване на много естествени елементи като дърво, стъкло и метал, мебелите от Sedit са подходящи както за бизнес цели, така и за създаване на стилен и модерен интериор у дома. Разгледайте всички продукти на Sedit, които от Arreda Casa сме селектирали за вас, още сега!

Show sidebar

Sedit BRIDGE

Още

Sedit JULY

Още

Sedit PARIS

Още

Sedit SARA

Още

Sedit ALMA

Още

Sedit BRIDGE

Още

Sedit JULY

Още

Sedit PARIS

Още

Sedit SARA

Още

Sedit BAMBOO

Още

Sedit BOSTON

Още

Sedit BUILDING

Още