Showing 1–12 of 17 results

Италианска мебел SEVENSEDIE

Свят от италиански класически, модерни и съвременни мебели. С над 40-годишен опит SEVENSEDIE е една от водещите мебелни фабрики, предлагаща на склад широка и непрекъснато нарастваща гама. Продуктовият каталог включва столове, маси, дивани и шкафове, всичките 100% произведени в Италия. Това е идеалният партньор за всеки Ваш проект за жилищно обзавеждане. Мебелите, създадени от успешната италианска компания, ще Ви завладеят с безупречния си стил и повече от отлично качество.

Трапезария в класически стил

Луксозен трапезен стол Doge в класически стил

Мека мебел в класически стил

Диван Foglia в класически стил – SevenSedie

Мека мебел в класически стил

Диван Giove в класически стил – SevenSedie


Широката гама от модели позволява да намерите добри решения за повечето стаи на Вашия дом. Марката бързо става популярна сред частните клиенти, а също така печели одобрението на най-добрите специалисти в интериорната индустрия. Италианска мебел SEVENSEDIE е известна със своята надеждност, издръжливост и пълна безопасност. Фабриката избира само най-екологичните и здрави материали за производството, включително нетоксична полиуретанова пяна, стъкло, масивна дървесина, текстил, естествена кожа.

Трапезария в класически стил SEVENSEDIE


Класически мебели SEVENSEDIE са предназначени за ежедневна употреба, замислени да създават изключителни пространства. Висококачествено обзавеждане, подходящо за създаване на трапезария с гостоприемна обстановка. Широка гама от продукти, при които дори най-малките детайли се произвеждат с голямо внимание, отличителната черта на марката. Компанията увеличава продуктовата гама от класическо обзавеждане, следвайки търсенето на клиента през годините.

Трапезария в класически стил SEVENSEDIE e вдъхновена от хармонията и движението на природата. Всяка мебел лесно намира своето място в стаята, създавайки лека и елегантна композиция. Очарователните витрини и шкафове от дърво, са обогатени с елегантна релефна декорация. Огледалото дава светлина и разширява пространството. Около трапезната маса за хранене са разположени столове от дървесина, тапицирани с висококачествени материали. Композиция за трапезария в ретро стил добавя към атмосферата оригиналност и богатство.

Луксозни трапезни столове


Колекцията луксозни трапезни столове SEVENSEDIE е огромна. Тя включва голямо разнообразие от класически модели, всички произведени в Италия. В цял свят най-елегантните и ексклузивни хотели и ресторанти ценят тези продукти, заради тяхното качество. Луи XIV, XV, XVI, барок, венециански и бидермайер са само някои от стилове, които можете да намерите в продуктовата гама. 80% от всички трапезни столове са в ретро стил. Част от производството все още се извършва на ръка, според най-добрите традиции в италианското производство на мебели.

Разликата между класически и модерен стол е главно в дизайна, но и в материалите. Класическият модел обикновено е изработен от дърво, докато за съвременните варианти често се използва рамка от метал, фибростъкло и плексиглас. Трапезни столове SEVENSEDIE не са продукт единствено за жилищна употреба. Някои модели са проектирани специално за хотели или ресторанти. Луксозният трапезен стол е резултат от много фази на работа, всички еднакво важни. Въпреки че производственият процес е силно повлиян от технологичния прогрес, традицията все още присъства и се спазва.

Луксозни трапезни маси


Това е незаменим атрибут в трапезария и кът за хранене в кухнята, подходяща и в хола, ако приемате гости за вечеря или обяд. Луксозни трапезни маси SEVENSEDIE са удобни и поразително красиви, така че да предизвикат само положителни емоции у посетителите. Моделите са създадени от най-добрите производители на Италия. Те олицетворяват оптималното изпълнение и естетическото качество. Със сигурност ще намерите модел, който отговаря на Вашия вкус.

Разнообразие от стилове, цветове, материали ще зарадват и най-претенциозните купувачи. Луксозни трапезни маси SEVENSEDIE са направени от естествено дърво с лакирана повърхност, декорирани с ръчно изработени орнаменти. Не е необходимо да избирате между красота и надеждност. Всички трапезни маси отговарят на най-строгите изисквания за безопасност и опазване на околната среда. Ако имате нужда от наистина страхотна маса - удобна, функционална, хармонична и ефектна - разгледате нашия каталог, за да направите своя избор.