Показване на единичен резултат

Испански мебели Skyline Design

Испанска марка Skyline Design предоставя колекции за обзавеждане, които са чудесна комбинация от качество, комфорт и универсалност, перфектно интегрирани с изключителен дизайн. Някои от дизайнерите, стоящи зад тези колекции, са Ноел Ройо Асенджо, който се счита за един от най-важните служители на компанията. Неговата иновативна работа е пример за това отлично качество. Други водещи дизайнери са Белен Бургет и Сантяго Севиляно. Инвестициите в научноизследователска и развойна дейност позволяват на компанията да реализира проектите си.

Бамбукови и ратанови мебели

Дневна Bazar в модерен стил


Марката за испански мебели Skyline Design има много сътрудничества с важни хотелски вериги. Тя си партнира с Blue Diamond Resorts и Hotel, Palladium Hotel Group, Kempinski Hotels и много други. Да говорим за фирмата означава да говорим за качествено производство и ръчно изработени продукти. За изработката се използват материали като синтетични влакна, твърд алуминий, невероятни тъкани за тапицерията от марката Valencian. Цялата тази селекция от първокачествени материали придава индивидуалност на всяка от колекциите за обзавеждане.

Бамбукови мебели Skyline Design


Мебелите от бамбук претърпяват революция през години. Старите модели от шестдесетте и седемдесетте години, направени от необработени бамбукови издънки и стъбла, все още се предлагат. Skyline Design има нов и модерен поглед към употребата на този материал за направата на обзавеждане. Производителят прави бамбуково обзавеждане от шлифован и перфектно оформен бамбук. То съперничи на това от масивна дървесина по издръжливост и красота. Добавяме и факта, че бамбукът е един от най-екологичните ресурси в света за отглеждане, събиране и обработка. Ясно е защо бамбукът се е превърнал в един от най-употребяваните материали за външно и вътрешно обзавеждане .

Бамбукови мебели се предлагат в различни форми, стилове и цветове. Всичко от кръгли, квадратни и правоъгълни форми с модерен дизайн. Разбира се, много хора наистина харесват тропическия вид, който носят. Изберете сред множество столове, маси, бар плотове, шкафове и други, ако и Вие попадате в тази категория. Компанията е известна със своя екологичен дизайн и отговорни производствени практики. Така че, когато пазарувате в нашия магазин, можете да разчитате, че ще намерите абсолютно най-качествената покъщнина от бамбук.

Модерни мебели за дневна Skyline Design


Мечтаете ли за перфектна всекидневна? Тя може да се постигне с испански мебели за дневна Skyline Design, независимо дали създавате официална обстановка или небрежна домашна атмосфера. Марката предлага всичко налично за всекидневна от обикновени и бар столове, шкафове, маси и други. Моделите могат да бъдат с добавена тапицеря в различен цвят и материя. Обзаведете пространството с испанско обзавеждане от бамбук и ратан. Можете да вземете цял комплект или да смесите и съчетаете тези, които вече имате, с нещо ново.

Модерни мебели за дневна Skyline Design са ръчно изработени от висококвалифицирани занаятчии във фабриката на фирмата. Уникални продукти биват създавани, като се комбинират най-иновативната технология с традиционната изработка. Това е гаранция, че Вашата дневна ще изглежда наистина впечатляващо. Ако искате да научите повече за испанската мебелировка, не се колебайте да се свържете с нас още сега. Можем да предоставим допълнителна информация и съвети за това, как тези продукти могат да подобрят естетиката на Вашия имот.

Обзавеждане Skyline Design от Arreda Casa


Време е за подмяна на старата мебелировка и искате да преминете към модерен дизайн и качествени материали? Горещо препоръчваме да разгледате нашата селекция от бамбукови мебели Skyline Design. Освен всичко друго, ще получите бамбуково обзавеждане от испански дизайнер с прости, елегантни линии. В Arreda Casa предлагаме богата продуктова гама.

Ние ще Ви улесним максимално в намирането на нещо, което да съответства на Вашия стил на декориране. Попаднали сте на правилното място, независимо дали искате столове с или без подлакътници, маси и шкафове. Много от нашите бамбукови модели могат да се използват както на закрито, така и на открито. В Arreda често добавяме нови продукти към нашата селекция. Огледайте се и ще намерите още много модели от бамбук и ратан.