Showing 1–12 of 28 results

Италиански мебели Target Point

Всеки мъж, жена или двойка, решават да създадат дом, който е до края на живота им. Възраст, социална класа, произход са без значение. Всеки иска да притежава нещо повече от помещение с четири стени и покрив, което да обитава. Желанието на хората е да изградят домашна среда с уютна обстановка, която представя изразителност, естетичност и функционалност. Италиански мебели Target Point са предпочитани не само, защото са луксозни. Стойността им също не е от значение, защото те са нещо повече от обзавеждане за помещения.


Марката дава възможност на всеки да превърне жилището в своя собствен дом, а не само да създава дизайнерски интериор. Target Point се основава през 1995 година и идеята ѝ е ясна още от самото начало. Фирмата произвежда и продава елегантни мебели, за да придадете специална нотка на Вашето жилище. Всичко започва с масички за кафе, но търсенето от страна на обществеността води компанията към създаване на по-голяма мебелна колекция. Производителят се превръща а в отлична алтернатива на вече добре познатите италиански марки. Днес техните колекциите са на върха в света на дизайна.

Луксозни мебели за трапезария Target Point


Търсите новаторски и модерни идеи при обзавеждане на Вашата трапезария? Мебели Target Point от Италия са луксозно решение с елегантен и функционален дизайн. С тях не само ще създадете необходимата атмосфера в помещението за хранене, но ще успеете да демонстрирате Вашата изтънченост и креативност. Италиански луксозни мебели за трапезария включват елегантни ефекти и тонове, вариращи от топли до студени. Мрамор и керамика се използват не само при подовите настилки. Тези материали се прилагат в производството на плотове за маси.

Италиански мебели Target Point са с неустоим дизайн, защото включват метални компоненти от иновативни материали:

  • Алуминий: Максимална издръжливост и никакво огъване за разтегателни маси благодарение на алуминия, който се отличава с по-голяма твърдост от другите материали.
  • Полиуретан: Вашите мебели с желаните от Вас форми, дори и тези, които смятате за невъзможно да се пресъздадът. Това става с употребата на полиуретанова пяна върху метална сърцевина, което позволява реализиране на различни форми, за специфични дизайнерски решения.

Модерни трапезни столове Target Point


Модерната колекция от италиански мебели Target Point в Arreda Casa включва столове в различни варианти. Те могат да бъдат координирани с Вашия декор, защото се предлагат в разнообразна форма, вид и цвят. Тези трапезни столове са не само много красиви естетически, но и също толкова удобни и функционални. Те притежават ергономична форма, следваща извивките и контура на тялото, за да бъде стойка Ви правилна. Седенето в тях е приятно и комфортно, за да се насладите максимално от храненето и престоя в трапезарията.

Качеството на дизайна е подкрепено от качеството на материалите. Ще откриете столове с метални или дървени крака. Дървото е лакирано, а металът е прахово боядисан, постигайки фин завършек. Възможности за избора на тапицерия са пред Вас. Италианските трапезни столове са тапицирани с текстил или кожа. Кожената тапицерия носи лукс на помещението. Текстилната облицовка на свой ред придава повече уют. Тапицериите и от двата варианта са налични в изобилие от цветови възможности, сред които да изберете тези, допадащи Ви най-много.

Модерни трапезни маси Target Point


Модерни маси за трапезария Target Point са съчетание на красота и иновации при изработката на плота и основата. Плотовете са мраморни, дървени или керамични. При тези от мрамор избирате визия между груб, каменен ефект или лъскаво покритие. Плотът е с голяма дебелина, която му придава допълнителна здравина и устойчивост. Фината майсторска изработка и прецизен завършек са характерни за тези италиански трапезни маси.

Материалът за дървените плотове, които се използва за тези италиански трапезни маси е невъзможен за разграничаване от масивната дървесина. Технологията за неговото производство предлага възможност за създаване на реалистични шарки и белези, характерни за естественото дърво. По здравина също не отстъпва на масивната дървесина, но теглото му е много по-малко.

По форма масите биват правоъгълни и кръгли. Има основа с четири крака във всеки ъгъл, ако държите на класическата визия. Изберете модерна основа, при която балансирането е в центъра. Стабилността на масата е гарантирана, а краката остават в средата и няма да Ви пречат. По този начин по-ефективно използвате пространството около масата, дори когато около нея се наредят много столове.