Target Point

Историята на италиански бранд за мебели Target point

През 1995 година в Тедзе сул Брента, разположен между провинциите Виченца, Падуа и Тревизо, в сърцето на регион Венето, се ражда марката Target Point.

Първоначално започват с малко артикули. Първо създават маси за кафе с плот от закалено стъкло, след това легла от ковано желязо, а по-късно разширяват продуктовата си гама със столове и маси, които бързо се превръщат в техните водещи продукти.

Основната мисия на компанията е да подобри качеството на живот на хората. Чрез съчетанието на естетика и функционалност, заедно със спазване на строги стандарти, произвежданите от нея продукти издържат във времето и отговарят на съвременните тенденции.
През годините възможностите на Target Point се разширяват и тя създава екип от творци и специалисти, който да вдъхва живот на стилните продукти на компанията. Упорит и амбициозен екип, способен бързо да реагира и да се адаптира към пазарните промени. Екип от хора, който разбира нуждите на клиентите и иска да им помогне в тяхната мечта да създадат съвършения за тях дом. С помощта на Target point домът може идеално да отразява индивидуалността на своя собственик и да бъде негово убежище, крепост или рай.

Благодарение на това днес продуктите на марката намират своето място не само в италианските домове. Компанията изпраща продукти в 35 държави от цял свят, което доказва, че страстта и енергията, с които е стартирала, все още са запазени и работят за създаване на техните висококачествени модерни мебели.

Какви мебели на италианския бранд Target point може да откриете в Arreda Casa

В Arreda casa може да откриете цялата гама продукти от Target point. Маси, столове, табуретки, легла, фотьойли и аксесоари, които да създадат хармонична и красива визия на вашата дневна, подходяща за релакс или събирания с приятели. За спалнята марката предлага легла, нощни шкафчета и кресла, които да създадат комфорт и да ви накарат да се отпуснете и да си починете качествено.

Марката създава различни колекции, с идеално съчетани мебели, които да отговарят на конкретни нужди на клиентите.

Колекция Silver предлага маси, столове и табуретки с изчистени линии и класически цветове като кафяво, червено, сиво и петрол, подходящи както за офис, така и за дома.

Колекция Lounge предлага маси за кафе, конзолни маси и допълващи мебели, които могат да създадат идеалния кафе кът във вашия дом.

Колекция Dream включа всичко необходимо, за да превърнете вашата спалня в спалня-мечта – легла, включително и легла с ракли, табуретки, пуфове, малки помощни масички и красиви столове.

Може да откриете всички продукти от колекциите на марката в Arreda Casa и да създадете вашия идеален дом с тяхна помощ!

Show sidebar

Target point BILBAO

Още

Target point BILBAO PLUS

Още

Target point BILBAO TWIST

Още

Target point BOGOTA

Още

Target point DENVER PLUS

Още

Target point DIGIONE PLUS

Още

Target point MAIORCA PLUS

Още

Target point SEATLE

Още

Target point SEATTLE PLUS

Още

Target point SIVIGLIA

Още

Target point DENVER

Още

Target point DIGIONE

Още