Target Point

Историята на италиански бранд за мебели Target point

През 1995 година в Тедзе сул Брента, разположен между провинциите Виченца, Падуа и Тревизо, в сърцето на регион Венето, се ражда марката Target Point.

Първоначално започват с малко артикули. Първо създават маси за кафе с плот от закалено стъкло, след това легла от ковано желязо, а по-късно разширяват продуктовата си гама със столове и маси, които бързо се превръщат в техните водещи продукти.

Основната мисия на компанията е да подобри качеството на живот на хората. Чрез съчетанието на естетика и функционалност, заедно със спазване на строги стандарти, произвежданите от нея продукти издържат във времето и отговарят на съвременните тенденции.
През годините възможностите на Target Point се разширяват и тя създава екип от творци и специалисти, който да вдъхва живот на стилните продукти на компанията. Упорит и амбициозен екип, способен бързо да реагира и да се адаптира към пазарните промени. Екип от хора, който разбира нуждите на клиентите и иска да им помогне в тяхната мечта да създадат съвършения за тях дом. С помощта на Target point домът може идеално да отразява индивидуалността на своя собственик и да бъде негово убежище, крепост или рай.

Благодарение на това днес продуктите на марката намират своето място не само в италианските домове. Компанията изпраща продукти в 35 държави от цял свят, което доказва, че страстта и енергията, с които е стартирала, все още са запазени и работят за създаване на техните висококачествени модерни мебели.

Какви мебели на италианския бранд Target point може да откриете в Arreda Casa

В Arreda casa може да откриете цялата гама продукти от Target point. Маси, столове, табуретки, легла, фотьойли и аксесоари, които да създадат хармонична и красива визия на вашата дневна, подходяща за релакс или събирания с приятели. За спалнята марката предлага легла, нощни шкафчета и кресла, които да създадат комфорт и да ви накарат да се отпуснете и да си починете качествено.

Марката създава различни колекции, с идеално съчетани мебели, които да отговарят на конкретни нужди на клиентите.

Колекция Silver предлага маси, столове и табуретки с изчистени линии и класически цветове като кафяво, червено, сиво и петрол, подходящи както за офис, така и за дома.

Колекция Lounge предлага маси за кафе, конзолни маси и допълващи мебели, които могат да създадат идеалния кафе кът във вашия дом.

Колекция Dream включа всичко необходимо, за да превърнете вашата спалня в спалня-мечта – легла, включително и легла с ракли, табуретки, пуфове, малки помощни масички и красиви столове.

Може да откриете всички продукти от колекциите на марката в Arreda Casa и да създадете вашия идеален дом с тяхна помощ!

Show sidebar

,

Target point BILBAO

Още

,

Target point BILBAO PLUS

Още

,

Target point BILBAO TWIST

Още

,

Target point BOGOTA

Още

,

Target point DENVER PLUS

Още

,

Target point DIGIONE PLUS

Още

,

Target point MAIORCA PLUS

Още

,

Target point SEATLE

Още

,

Target point SEATTLE PLUS

Още

,

Target point SIVIGLIA

Още

,

Target point DENVER

Още

,

Target point DIGIONE

Още