Showing all 8 results

Италиански мебели Tomasella от Arreda

Tomasella е компания за производство на италиански мебели, която има повече от 70 години опити в тази сфера. Фирмата е основана през 1948 година като мебелна работилница, благодарение на решителността, постоянството и всеотдайността на г-н Луиджи Томаселла. “Гледаме назад към миналото, за да разберем бъдещето”. С тази максима Томаселла поставя основите на компанията, която впоследствие се превръща във водеща марка за италиански мебели на международния пазар. Мисията се продължава от неговия син, който успешно осигурява приемственост на идеите.


Той ръководи семейния бизнес при отварянето на нови канали за продажба, въвежда иновации, като същевременно поддържа традицията. Днес, фабриката на Tomasella се простира на площ 100 000 кв.м. посветени на производството на модерни и съвременни италиански мебели и аксесоари за обзавеждане. Компанията поддържа силен баланс между историята и новите технологични и творчески иновации. Фирмата се отнася с внимание към природата, за това работи в съответствие със стандартите FCS-STD-40 004 V3.0.
 

Обзавеждане за спалня Tomasella

 
Tomasella обръща особено внимание на детайлите и на тенденциите, според които се променят начинът на живот и домовете ни. Модерните и съвременни италиански мебели за спалня се отличават с ценни техники за изработка, креативност и уникалност, характерни за италианския дизайн. Колекциите са в състояние да задоволят вкусовете и изискванията на космополитна клиентела, стилно и гъвкаво, предвиждайки всяко изискване за обзавеждане. Това се дължи на креативния и иновативен нюх на дизайнерите, които работят в съответствие с най-модерните изисквания и тенденции.
 
Богат избор от спално обзавеждане с елегантни линии и фини детайли. Тези италианки легла, гардероби и мебели превръщат зоната за спане в удобно, самостоятелно място за отдих. Създайте неповторима атмосфера във Вашата спалня, с италиански мебели, които предлагат:
 
  • Съвременност, гъвкавост, уникалност: Колекциите обхващат ценностите, които ръководят фирмата повече от петдесет години.
 
  • Модерна визия: Стремеж за създаване на изискано обзавеждане, с линии, способни да олицетворяват съвременния начин на живот.
 
  • Гъвкавост: Модулните системи и аксесоарите са проектирани да създават съгласуваност на атмосферата в спалнята.
 
  • Уникалност: Богатите, персонализирани облицовки позволяват изключителни композиции, подходящи за всички изисквания.
 

Луксозни гардероби Tomasella

 
Марката предлага луксозни гардероби с най-високо качество, които може да намерите. Изберете от безброй функции, размери и облицовки, за да персонализирате интериора на помещението, по най-добрия за Вас начин. Всяка мебел предлага свобода при подреждането. Италиански дрешници Tomasella са фокусирани върху качественото производство. Панелите, от които се сглобяват, са сертифицирани спрямо E1 и CARB за спазване на екологичната устойчивост. Индустриализацията на процесите и качество на изработката водят до надеждни и функционални продукти.
 
Луксозни гардероби Tomasella са създадени в съответствие със строга политика за опазване на околната среда. Производството следва сертифицирани процедури, които обхващат всеки аспект, от избор на материали до опаковането. Контрастните цветове и текстури, геометричната пропорция на формите и динамиката на шкафовете Ви позволяват да постигнете елегантна обстановка. Купете луксозен гардероб от Arreda Casa, като изберете модел с шарнирни или плъзгащи се врати.
 

Гардероби с плъзгащи врати

 
Италиански гардероби с плъзгащи се врати Tomasella са луксозни, с модерна визия, но също така функционални и практични. Механизмът за отваряне на врати чрез плъзгане е за предпочитане, защото спестява място. Когато инсталирате мебела, не трябва да предвиждате свободно пространство около него, за разтваряне на вратите. Прецизните коловози осигуряват лесно и плавно отваряне и затваряне.
 
Гардероби с плъзгащи врати Tomasella са снабдени с много рафтове и закачалки за организиране на пространство. Те предлагат достатъчно пространство за всичките Ви дрехи. Шкафовете за дрехи пасват на всяка стая, защото се налични в богат избор от дървени облицовки, цветове и дръжки. Вземете модел с огледала на вратите, които ще Ви отразяват в цял ръст. Освен това, поставянето на огледала в едно помещение го правят да изглежда по-голямо и по-светло.